« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
2012.

Svinja - godišnji kineski horoskop za 2012.

Fantastična godina za svinje! Srećom su okupani gotovo svi aspekti života, naročito karijera, materijalna situacija i veze.

Više o

kineska nova godina

,

Svinja kineski horoskop

,

godina Zmaja

,

kineski godišnji horoskop za 2012.

,

svinja godišnji kineski horoskop za 2012.

,

godišnji kineski horoskop za 2012.

Odlična godina za Svinje, kao jedan od rijetkih znakova kineskog horoskopa koji može s veseljem čekati zbivanja u novoj godini. Sjajno će vam ići provođenja planova u djelo, kao i žetva zasluga za već obavljene poslove. Srećom su okupani gotovo svi aspekti života, naročito karijera, materijalna situacija i veze. Vaša će unutarnja radost zbog povoljnih okolnosti biti vidljiva svima oko vas, tako da ćete bez problema privlačiti ljude i odabirati one s kojima ćete moći napraviti najbolje stvari. Naravno, niti vama ne može baš sve i baš stalno ići od ruke, tako da će problemi dolaziti iznenada, no u slučaju da budete spremni na to i da držite obje noge čvrsto na zemlji, riješit ćete ih sve bez previše napora, uz podršku okoline.

Zdravstveni problemi bit će minimalni, zapravo nećete niti primjetiti da se nešto značajno promijenilo u tom aspektu, no svejedno je potrebno povremeno provjeriti stanje tijela i uma kako ne bi zanemarili signale koje vam tijelo šalje i u narednim godinama imali većih problema. Važno je dobro planirati kako bi ovu fantastičnu godinu iskoristili što bolje i imali koristi od nje dugoročno, čak i kad vam zvijezde više ne budu tako naklonjene.

KARIJERA

Ovakvu ste godinu čekali, sve što ste do sada ulagali u sebe i svoj posao stiže na naplatu, smiješi se napredovanje i povišica. Uz to, prilike će se nalaziti gotovo iza svakog ugla, tako da ćete morati dobro procijeniti što je od toga svega najbolje za vas i u kojem smjeru želite krenuti ove godine. Pravo je vrijeme za ispunjenje snova i planova o karijeri. Uz svu tu sreću koja vas obasjava, lako je zaboraviti ljude koji su vam pomogli da stignete tu gdje jeste, no nemojte si dozvoliti luksuz da to i napravite. Svaki plan mora biti detaljan, svaki potez jasno zacrtan i svaki cilj ispunjen, jer jedino ćete tako ispuniti puni potencijal ove sretne godine i postaviti temelje za budući prosperitet. Što vam vrijedi jedna godina sjaja ako nakon nje padnete u blato? Stoga, pamet u glavu, noge čvrsto prikujte za pod i postignite što više, kako bi vam život krenuo upravo u smjeru u kojem ste priželjkivali u najluđim snovima.

MATERIJALNA SITUACIJA

Odlični financijski aspekti ove godine dat će vam poticaj za još više rada, jer nagrada za trud stiže brže nego inače. Sve što pokušate, a da znate imalo o tome, ići će vam od ruke - investicije, prodaja, poslovna partnerstva. Normalno, ne može baš vaša sretna zvijezda pratiti sve vaše poteze, tako da treba zadržati mir i koncentraciju kako netko ne bi pokušao iskoristiti vašu sreću za svoj profit, a vas ostaviti na suhom. Glavno je da situaciju uvijek imate pod kontrolom, kako bi se mogli izvući iz problema koji se mogu pojaviti u najkraćem mogućem roku i bez gubitaka. U svakom slučaju, ovakvu godinu treba iskoristiti u potpunosti, stvoriti dovoljne zalihe da se može bez panike dočekati crne dane koji će, prije ili kasnije, sigurno doći.

SVINJA DATUMI30. 1. 1911. - 17. 2. 1912.
16. 2. 1923. - 4. 2. 1924.
4. 2. 1935. - 23. 1. 1936.
22. 1. 1947. - 9. 2. 1948.
8. 2. 1959. - 27. 1. 1960.
27. 1. 1971. - 14. 2. 1972.
13. 2. 1983. - 1. 2. 1984.
31. 1. 1995. - 18. 2. 1996.
18. 2. 2007. - 6. 2. 2008.

VEZE

Svinje koje nisu u vezi mogu s veseljem gledati u ovu godinu, jer neće imati problema u pronalaženju odgovarajućeg partnera za nastavak života. Kako je i ovo jedno od područja života koje vam je naročito sretno, prvo sami sa sobom riješite kakvu zapravo osobu tražite i što očekujete od nje, te kakvi su vam planovi za budućnost. S jasnom slikom u glavi vrlo lako ćete pronaći pravu osobu, jer ćete i tako cijele godine biti okruženi ljudima koje će vaša sreća privući. Budite otvoreni na sve, i prava osoba ući će u vaš život. Svinje u stabilnim vezama ili braku mogu godinu iskoristiti za povratak u one dane najluđe zaljubljenosti, izgladiti sve nesuglasice s partnerom i obnoviti svoju vezu ili brak na čvrstim nogama, koji će izdržati sve nalete loših energija u godinama koje dolaze. Ne propustite ovakvu priliku, posvetite svom obiteljskom životu dovoljno pažnje.

ZDRAVLJE

Zdravlje će imati najmanje pomaka na bolje, osim ako niste teški bolesnik. Svinje prosječnog zdravlja ne trebaju brinuti, čak će i prehlade biti lakše nego inače, a nezgode će imati manje bolne posljedice. Recimo to slikovito, nećete slomiti nogu nego samo istegnuti ligamente, iako bi u normalnim okolnostima lom bio prvi izbor sudbine. Kao i u ostalim aspektima života, to treba iskoristiti za promjenu životnog stila na bolje, što će vam omogućiti i bolja financijska situacija, pa se slobodno počastite nekim dobrim tretmanima za dušu i tijelo koji će vam omogućiti bolje zdravlje i kondiciju.

OKOLINA

Svi će najednom postati jako prijateljski raspoloženi, tako da ćete imati poziva na druženja koliko ih niste imali u proteklih pet godina zajedno. Pri tome treba ipak ostati oprezan, vaša materijalna sreća neće ostati neprimjećena, tako da morate biti sigurni da vas ljudi vole zbog vas, a ne zbog nekih skrivenih interesa. Uživajte u centru pažnje, uz istovremeno zadržavanje prisebnosti i procjenjivanja tko vam je pravi prijatelj ili kolega, a tko samo želi zajašiti vaš val sreće i baciti vas s njega. Budite čvrsti i odlučni u svim situacijama, ne dozvolite da vas iskorištavaju i tjeraju na nešto što inače ne biste radili. Zadržite dosadašnje korektne odnose sa svima, a popravite one za koje smatrate da su vrijedni truda. U svakom slučaju, potrudite se da vaša komunikacija bude jasna i izravna, bez ikakvih primisli i to zahtijevajte od drugih, kako bi odnosi koje uspostavite bili na iskrenim temeljima. 

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja

 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.

22.01.2012. 13:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh