« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
2012.

Zec (Mačka) - godišnji kineski horoskop za 2012.

Ovo je za zečeve odlična godina, ali kako biste ju najbolje iskoristili, smanjite druženja i ne otkrivajte prije vremena svoje planove

Više o

kineska nova godina

,

godišnji kineski horoskop

,

godina Zmaja

,

zec datumi

,

zec mačka godišnji kineski horoskop

,

zec mačka kineski horoskop

Dobre vijesti i puno prilika za dobre stvari čekaju Zečeve (ili Mačke) u godini Zmaja, no neće baš sve od njih biti na tanjuru, trebat će se potruditi kako bi se sve realiziralo. Često ćete se naći usred paljbe suprotstavljenih strana, s ciljem nadomak ruke, i u takvim situacijama spašava vas hladna glava i urođena snalažljivost. Ipak, količina stresa u takvim situacijama je prilično velika i mogla bi utjecati na vaše zdravlje, pa bi bilo dobro unaprijed dobro razmisliti prije nego što skočite u nemirne vode i pokušate svim snagama doplivati na drugu stranu, do cilja.

Kako bio godina bila stvarno uspješna, morat ćete malo smanjiti intenzitet odnosa s ljudima i postati diskretnija osoba koja ne govori puno o tome što radi. To ne znači da se trebate osamiti i udaljiti od ljudi, nego jednostavno postati malo zatvoreniji kad takve teme dođu na stol. Na taj ćete način uspješno izbjeći mogućnosti da se nađete između dvije vatre, a i nećete se zamjeriti sebi dragim ljudima koji se mogu naći na suprotnim stranama.

KARIJERA

Ova će godina biti raznolika što se tiče karijere, jer ćete s jedne strane imati prilika za napredak i podršku određenih ljudi, no s druge strane možete očekivati i namještaljke, tračeve i podmetanja drugih kojima baš i niste na srcu. Problemi mogu biti toliki da ćete u jednom trenutku poželjeti nestati i otići daleko od svega toga. Trebate dobro razmisliti i odvagati sve argumente za i protiv takve odluke. Važno je da pokušate stvoriti što harmoničniju atmosferu koja vam je osobno važna za uspješan rad. Stoga pokušajte ostvariti što kvalitetnije odnose sa svima, čak i onima za koje ste sigurni da vam rade o glavi.  Obratite posebnu pažnju na stresne situacije u kojima znate impulzivno reagirati i trudite se izbjegavati ih što je više moguće.

MATERIJALNA SITUACIJA

Financije će tijekom godine imati uspone i padove, no najvažnije je da nećete imati većih financijskih problema. Uvijek će se naći dovoljno sredstava za vaše planove, a glavnu ulogu u takvim situacijama imat će obitelj. No, jednako tako je moguće da će netko blizak upasti u probleme koje će poželjeti riješiti uz vašu pomoć, pa ćete morati biti posebno oprezni kako se ne bi našli usred problema i financijskih prevara. Provjerite svaku ideju koja vam dolazi dvaput, dobro razmislite prije nego što se uključite. Pokušajte izbjegavati poslove za koje ste sigurni da ih ne možete kvalitetno odraditi, jer bi mogli uzrokovati gubitke od kojih ćete se teško oporaviti. Ključno je pristupiti svakoj prilici hladne glave, jer će se u par navrata ispod naizgled sjajnog prijedloga skrivati prevara.

VEZE

ZEC DATUMI29. 1. 1903 - 15. 2. 1904
14. 2. 1915 - 2. 2. 1916
2. 2. 1927 - 22. 1. 1928
19. 2. 1939 - 7. 2. 1940
6. 2. 1951 - 26. 1. 1952
25. 1. 1963 - 12. 2. 1964
11. 2. 1975 - 30. 1. 1976
29. 1. 1987 - 16. 2. 1988
16. 2. 1999 - 4. 2. 2000
3. 2. 2011 - 22. 1. 2012

Zečevi koji nisu u vezi imaju dobre šanse pronaći novog partnera ove godine, no jedino u slučaju da ste ozbiljni u tom naumu. Kako će vam tijekom godine biti prilično važno da imate vremena za sebe, mogli bi se odlučiti propustiti priliku za novu vezu upravo iz razloga što ćete misliti da za vezu tog intenziteta nemate dovoljno vremena. Jednako tako, oni u ozbiljnim vezama i braku trebaju se potruditi objasniti partneru da žele imati više vremena za sebe, jer vam je to u ovim životnim okolnostima vrlo važno za vaše psihičko zdravlje. Jednostavno, pokušajte naći pravi balans i posvetiti dovoljno pažnje partneru, uz jasno naznačene granice i vašu želju za mirom i spokojem. Ako to predstavite na pravi način, imat ćete tihu podršku u svemu što radite, a upravo to vam je najvažnije kako bi se mogli opustiti i dati najbolje od sebe u svim aspektima života.

ZDRAVLJE

Najvećih ćete problema ove godine imati upravo sa zdravljem, no i tu imate sreće, svi od njih bit će akutne prirode i neće ostavljati trajne posljedice. To znači samo da ćete češće biti bolesni, na onaj dosadan i zamarajući način kao kad vam danima curi nos ili se ne možete riješiti dosadnog kašlja. Ipak, to će vam stvarati nelagodu i opterećenje, pa poduzmite sve za jačanje imuniteta i općeg stanja organizma. Napravite nužne promjene u načinu prehrane i više se krećite, pa ako to uspijete napraviti na vrijeme, nakon toga će vam život biti puno lakši.

ODNOSI S LJUDIMA

Osim što morate obratiti posebnu pažnju na članove obitelji s kojima inače niste u najboljim odnosima, trebate ostvariti harmoničnije odnose na radnom mjestu. Kako će vam cijele godine stizati ponude za uključivanje u neke financijske transakcije koje bi vam trebale donijeti dobit, budite dodatno oprezni i svakoj takvoj ponudi pristupite jednako ozbiljno i odgovorno, pa makar stigla i od najboljeg prijatelja. Slijepo vjerovanje u poštenje ljudi rijetko se kome isplati, a vama to ove godine stvarno ne treba - budite profesionalni i jednako tretirajte svaku ponudu, kao da je došla od osobe koju ne znate i zbog toga je treba dobro provjeriti. Na taj ćete način lakše ostvariti kvalitetne odnose s ljudima, koji će poštovati vaš integritet i pošten pristup.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.
22.01.2012. 14:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Goca
    22.01.2012. 18:03
    Hvala, proslogodisnji je bio tacan, zato sam opet dosla ovde da procitam predvidjanja za ovu godinu...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh