« Horoskop
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
2012.

Štakor - godišnji kineski horoskop za 2012.

Odlična godina za karijeru - bit ćete predodređeni za vodeće pozicije, ali bit će i zavidnih pa budite oprezni

Više o

kineski horoskop

,

kineska nova godina

,

godina Zmaja

,

godišnji kineski horoskop 2012.

,

štakor godišnji kineski horoskop za 2012

,

godišni kineski horoskop

,

štakor kineski horoskop

Štakorima se ove godine sprema liderska uloga, jer mogu očekivati da će im se okolina obraćati za vodstvo i savjete, što će donijeti dodatno poštovanje. Na sreću, ovakav razvoj situacije utjecat će i na karijeru Štakora. S druge strane, treba pripaziti na komunikaciju jer će emotivno stanje biti tijekom cijele godine prilično nestabilno, imat ćete porive da reagirate preburno u nekim situacijama.

Kako mjesto pod reflektorima ima i svoje loše strane, povećat će se broj zavidnih kojima neće biti drago što ste u centru pažnje, pa mogu pokušati ocrniti vaša djela, na što treba obratiti posebnu pažnju. Tijekom godine mogu se pojaviti i ozbiljniji zdravstveni problemi, naročito treba obratiti pažnju na ozljede i prometne nezgode.

Problema će biti i u obitelji, gdje biste mogli početi dobivati loše vijesti, pa se svako toliko podsjetite da trebate ostati bliski s njima i najdražim prijateljima, svojom najboljom podrškom u teškim vremenima.

Ukratko, prođite kroz ovu godinu otvorena uma i s osjećajima pod kontrolom, kako vas jedno ili drugo ne bi povuklo na dno.

KARIJERA

Vaša osobna postignuća će tijekom ove godine biti prilična, što će vas nerijetko stavljati na čelo timova, a kako će vas kolege slušati, sve će na prvu loptu izgledati sjajno. Ipak, broj onih kojima to neće biti drago će se povećati, a i onih koji bi vas željeli uvući u probleme. Kako će vam živci biti nešto tanji od uobičajenog, par žešćih reakcija moglo bi potaknuti glasine. Nemojte dozvoliti da vaš temperament zamagli rasuđivanje, jer će onda cijela struktura koju ste pažljivo gradili pasti u vodu negativnim imidžem koji ćete zaraditi. Stoga, riječ godine za Štakore je samokontrola, koja je nužna kako biste iz ove godine izvukli sve najbolje što možete. Družite se s pozitivnim ljudima, pokušajte prenijeti njihovo raspoloženje na sebe i izbjeći ćete mnoštvo problema. Ne zaboravite, put do vrha je dugačak, a jako je dobro imati društvo.

ŠTAKOR DATUMI31. 1. 1900. - 18. 2. 1901.
18. 2. 1912. - 5. 2. 1913.
52. 1924. - 24. 1. 1925.
24. 1. 1936. - 10. 2. 1937.
10. 2. 1948. - 28. 1. 1949.
28. 1. 1960. - 14. 2. 1961.
15. 2. 1972. - 2. 2. 1973.
3. 2. 1984. - 19. 2. 1985.
10. 2. 1996. - 6. 2. 1997.
7. 2. 2008. - 25. 1. 2009.

MATERIJALNA SITUACIJA

Prosječna godina na materijalnom planu, iako će vam rasti zarada, proporcionalno ćete početi i više trošiti, tako da se neće puno toga promijeniti. Situacija će umnogome ovisiti o vašem ponašanju, jer bi vas nekoliko impulzivnih odluka moglo prilično koštati, ma koliko vi zaradili u međuvremenu. Kao i u ostalim aspektima života, i ovdje je nužan racionalan pristup i razmišljanje, a osjećaje pokušaje izbaciti iz sebe na druge načine, primjerice sportom. Ako dobijete vapaj za pomoć od bliske osobe, učinite dobro prema mogućnostima, vratit će vam se brzo.

VEZE

Štakori koji trenutno nisu u vezi i dalje će imati problema u pronalaženju odgovarajućeg partnera, prvenstveno radi svog temeperamenta i brzih promjena raspoloženja koja će odbijati potencijalne ljubavi. Pozitivan stav, prvenstveno prema sebi a zatim i prema okolini može ublažiti oštricu snažnih emocija i omogućiti mirnije rasuđivanje, a ujedno i pravednije prikazivanje svojih vrlina drugim ljudima. Propast veza pogodit će Štakore jače nego druge znakove, stoga se potrudite očuvati ono što imate i razumno zaključiti je li ta veza prava za vas ili nije. Svako impulzivno ponašanje odmah će izazvati reakciju, pa vi pripazite kakva će biti.

ZDRAVLJE

Zdravlje je ove godine možda i najproblematičniji segment života, treba obratiti punu pažnju na ozljede i, naročito, nezgode u prometu koje bi mogle dovesti do vrlo ozbiljnih zdravstvenih problema. Ženski pripadnici znaka naročito trebaju pripaziti, jer će se osjećati loše, a liječnici neće uspjeti pronaći probleme koji to uzrokuju. Iako neće biti ozbiljnijih bolesti, sama situacija bit će vrlo frustrirajuća, što će utjecati na mentalno zdravlje i ponašanje. No, kako se radi o prolaznom fenomenu, zapamtite da neće trajati predugo i da neće ostaviti trajne posljedice.

ODNOSI S LJUDIMA
Nekolicina ljudi u vašem okruženju bit će izrazito nekooperativna tijekom cijele godine, širit će glasine o vama, a možete očekivati i prava podmetanja s ciljem diskreditacije. Lažne optužbe ne bi vas pogodile da se dogode u nekoj drugoj godini, no kako nećete biti pretjerano emocionalno stabilni, mogle bi vas snažno pogoditi i uvelike utjecati i na vaše odnose s ljudima koji vas podržavaju. Nemojte dozvoliti da vas takve gluposti izbace iz ravnoteže i tjeraju vas na impulzivne reakcije koje ćete, u pravilu, zažaliti čim se dogode. Recept protiv ovih problema je jednostavan: iskoristite svoju uvjerljivost i karizmu kako biste neprijateljima suptilnu ukazali da se s vama ne isplati ulaziti u bitku, jer je ona za njih unaprijed izgubljena. Zadržite dostojanstvo i mir, pa će sve ići upravo onako kako ste i planirali.

Ostali znakovi:

 


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije ga dozvoljeno prenositi i kopirati.
22.01.2012. 14:36:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Ime moje
    22.01.2012. 23:02
    Horoskop je jedna velika glupost.
    Ovo se mozeprimjeniti na bilo koju osobu na svijetu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh