« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
VEĆ JE VRIJEME

Zloglasni silikoni odlaze u povijest - dolazi "Prirodno povećanje grudi"

Ako imate viška kila, sigurno ste već puno puta pomislili da bi bilo odlično kad biste mogli dati svoj višak mršavom prijatelju...

Fotografija vijesti
Više o

liposukcija

,

plastična operacija

,

silikoni

,

povećanje grudi

,

natural breast enhancement

,

kako povećati grudi

Vjerojatno ste, gledajući se u ogledalo, više puta pomislili kako bi bilo odlično kad bi se višak s trbuha mogao preseliti jednostavno na npr. mršave noge ili još bolje, višak sa stražnjice na grudi koje nisu baš reprezentativne po veličini. E pa to će uskoro napokon biti moguće.

Riječ je o metodi "Natural Breast Enhancement" koja će zloglasne silikone poslati u povijest jer će znatno manje opasna procedura umjesto silikona u grudi ugrađivati masno tkivo koje će uzeti s mjesta na kojima ih imate previše. Metoda je već postala popularna i bolja je od silikona iz više razloga. 

Silikoni su baloni napunjeni slanom vodom, ali za njih je potrebna vrlo ozbiljna kirurška operacija koja nosi rizike infekcija, a umeci mogu i početi curiti. Također u posljednje se vrijeme silikoni povezuju i s mogućnošću dobivanja limfoma. Isto tako, oni nisu trajno rješenje jer je kroz deset godina najvjerojatnije potrebno napraviti rekonstrukciju. 

Na novi način liječnici prenose masti s dijela tijela gdje ga ima viška. Mast se uzima liposukcijom, a rezultati su odlični. Vjerovali ili ne, nema negativnih posljedica za tjelesno zdravlje jer ne postoji rizik odbacivanja stranog tijela već se radi o vašoj masti na mjestu koje želite. Ova se procedura, što je još bolje, može napraviti i na mršavim ženama. 

Dakle, za one koji još uvijek ljepotu tijela stavljaju ispred ljepote duha, pronađeno je manje opasno rješenje od silikona. 

03.09.2011. 18:41:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Aleks
    03.09.2011. 19:23
    Takoder metoda koja postoji vec godinama je da se umjesto silikona grudi povecavaju fiziološkom otopinom koja je takoder potpuno sigurna ukoliko dode do komplikacija i curenja.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh