Metro-portal.hr

objavljeno 03.09.2011. 18:41:00
VEĆ JE VRIJEME

Zloglasni silikoni odlaze u povijest - dolazi "Prirodno povećanje grudi"

Ako imate viška kila, sigurno ste već puno puta pomislili da bi bilo odlično kad biste mogli dati svoj višak mršavom prijatelju...

Fotografija vijesti

Vjerojatno ste, gledajući se u ogledalo, više puta pomislili kako bi bilo odlično kad bi se višak s trbuha mogao preseliti jednostavno na npr. mršave noge ili još bolje, višak sa stražnjice na grudi koje nisu baš reprezentativne po veličini. E pa to će uskoro napokon biti moguće.

Riječ je o metodi "Natural Breast Enhancement" koja će zloglasne silikone poslati u povijest jer će znatno manje opasna procedura umjesto silikona u grudi ugrađivati masno tkivo koje će uzeti s mjesta na kojima ih imate previše. Metoda je već postala popularna i bolja je od silikona iz više razloga. 

Silikoni su baloni napunjeni slanom vodom, ali za njih je potrebna vrlo ozbiljna kirurška operacija koja nosi rizike infekcija, a umeci mogu i početi curiti. Također u posljednje se vrijeme silikoni povezuju i s mogućnošću dobivanja limfoma. Isto tako, oni nisu trajno rješenje jer je kroz deset godina najvjerojatnije potrebno napraviti rekonstrukciju. 

Na novi način liječnici prenose masti s dijela tijela gdje ga ima viška. Mast se uzima liposukcijom, a rezultati su odlični. Vjerovali ili ne, nema negativnih posljedica za tjelesno zdravlje jer ne postoji rizik odbacivanja stranog tijela već se radi o vašoj masti na mjestu koje želite. Ova se procedura, što je još bolje, može napraviti i na mršavim ženama. 

Dakle, za one koji još uvijek ljepotu tijela stavljaju ispred ljepote duha, pronađeno je manje opasno rješenje od silikona. 

03.09.2011. 18:41:00
http://metro-portal.hr/zloglasni-silikoni-odlaze-u-povijest-dolazi-prirodno-povecanje-grudi/62824/