« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
JESTE LI ZNALI?

Zločesti dečki su samo za - seks

Ako se trudite biti frajer, opaki tip na kojeg žene padaju hrpimice, budite svjesni jedne stvari - niti jedna neće ostati uz vas

Zna se za što služe opaki frajeri
Zna se za što služe opaki frajeri (Arhiva)
Više o

seks

,

seks za jednu noć

,

zločesti dečki

Ženama su privlačniji zločesti dečki koji piju i puše, no, samo  kada su u pitanju kratkoročni odnosi - kad se radi o vezi na duge staze, tu ipak pobijeđuju 'dobrice'

Voditeljica istraživanja Eveline Vincke intervjuirala je 239 žena u dobi od 17 do 30 godina. Pokazala im je 10 profila muškaraca. Profili su se odnosili na njihove navike pušenja i ispijanja alkohola, ali i bavljenja nekim hobijima poput sporta ili sunčanja. 

Ženama je postavljeno pitanje s kojima bi se upustile u seks za jednu noć, a s kojima bi ostvarile dugu vezu. 

Većina žena je rekla da su im kratkoročno privlačniji muškarci koji piju i povremeno puše, međutim kad je riječ o dugotrajnim partnerima, žene su odabrale one koji ne puše i povremeno ili uopće ne piju. 

"Za to postoji dobro evolucijsko opravdanje - kada biraju muškarca za vezu, žene su programirane da biraju one koji im djeluju kao da se mogu i žele brinuti o djeci", ističe dr. Vincke pojašnjavajući kako ih zato privlače snažni, dobri muškarci, osobito ako su pritom bogati.

No kada je u pitanju seks, sve što je važno je kvaliteta gena, koja se očituje u opasnim aktivnostima.

"Rizična ponašanja povećavaju privlačnost muškarca. Sva nastojanja da se demonizira pijenje i pušenje u stvari su samo povećala privlačnost pušača koji piju", zaključuje dr. Vincke.

15.11.2016. 22:47:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh