« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
STVARNO?

Zima u krevetu - seksate li se dovoljno?

Hladno vrijeme snižava i temperaturu tijela, a niža temperatura tijela znači manje uzbuđenja kod oba spola

Ugrijte dragoj noge i seksa će biti više
Ugrijte dragoj noge i seksa će biti više (Arhiva)
Više o

zima

,

seks

,

manjak seksa

Zima se nerijetko seli i u krevet, jer hladni dani nekad uzrokuju i hladnoću među plahtama. Ako vas zanima zašto (a trebalo bi), razloga ima tek nekoliko i sve su samo ne nerješivi.

Primjerice, jedan od važnijih je višak kilograma koje smo marljivo skupljali tijekom blagdana - poznato je da debljina ubija libido, kako muškarcima tako i ženama.

Uz to, hladno vrijeme snižava i temperaturu tijela, a niža temperatura tijela znači manje uzbuđenja kod oba spola.

Lijeka ima, ne brinite - potrebno je pojačati dozu serotonina hranom bogatom bjelančevinama, dodati ugljikohidrata i čašu vina na kraju. Obligatorna čaša vina je zbog istraživanja koje je pokazalo da žene nakon toga imaju jače orgazme.

Što se tiče niže temperature tijela, vjerojatno ne treba posebno objašnjavati da je najbolji lijek za zagrijavanje dodir golih tijela, no možemo i to - stisak tijela povećava razinu oksitocina, što znači da djeluje kao prirodni afrodizijak.

Za kraj, još jedan recept za povećavanje šansi da partnerica doživi orgazam - tople noge. Stoga, dečki, vi čarape dolje da ne izgledate kao Mujo u vicevima, a cure slobodno nek navuku ličke čarape, to donosi trećinu veću šansu za dobar orgazam.

09.02.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh