« Seks
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
HE HE

7 stvari koje jednostavno morate znati o penisu

Cijenite ono što imate jer i penis s godinama stari, smanjuje se (da, dobro ste pročitali) i otkazuje poslušnost

Sve što trebate znati
Sve što trebate znati (Arhiva)
Više o

penis

,

veličina penisa

,

mitovi

Dok vas penis sluša, uzimate ga zdravo za gotovo i život je lijep. Rekli bi, stvari su vrlo jednostavne, a njegova logika prosta. Cijenite ono što imate jer i penis s godinama stari, smanjuje se (da, dobro ste pročitali) i otkazuje poslušnost.

Donosimo vam nekoliko zanimljivih činjenica o ovom muškom organu:

Jabuka ne pada daleko od stabla ili? - veličina, debljina i oblik penisa nisu genetski određeni, odnosno vaši preci u ovom slučaju nisu za ništa zaslužni ili krivi.

Jedan plus jedan su tri   - ima onih koji se rode s dva penisa - na svakih pet milijuna muškaraca, jedan je jedan dobio gratis. No, postoji i druga strana medalje - na 30 milijuna muškaraca, jedan se rodi bez penisa.

Muškarci su programirani da svrše brzo - priroda se pobrinula i muškarce napravila takvima da budu učinkoviti te djeluju bez uzaludnog trošenja vremena i energije. Naime, svrha seksa je reprodukcija i muškarci su programirani da se seksaju onoliko dugo koliko im treba da ejakuliraju. Oko 85 posto muškaraca može odraditi posao unutar dvije minute, no oni koji su pametniji ipak će se potruditi da to traje dulje. U suprotnom bi mogli ostati bez partnerice. 

Onoliki si, koliku cipelu nosiš - ova teorija, tvrde znanstvenici, ne drži vodu. Veličina šake, nosa ili 'šape' nema veze s veličinom ponosa.

Penis se počinje smanjivati nakon što mu vlasnik uđe u 30-te - muški spolni organ raste do 22. godine, kada postiže punu veličinu. Stoički se drži još desetak godina, a onda počinje gubiti centimetre. Razlog tome je smanjen protok krvi kroz žile na kojima se nataložio plak. Posljedica toga je slaba cirkulacija koja dovodi do atrofije tkiva penisa što znači gubitak njegova obujma i dužine.  

Redovita rekreacija - seksualna neaktivnost može dovesti do smanjenja penisa, stoga redovito vježbajte.

Sperma - pri ejakulaciji dostiže brzinu od 45 kilometara na sat, a u "skoku u dalj" drži rekord od 5,4 metara. Sperma sadrži tri prirodna antidepresiva i kortizol. 

10.02.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh