« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
OPA :)

Ženske maštarije tijekom seksa su ... česte

Muškarci, ako mislite da samo vi tijekom seksa imate nekog drugog na pameti, varate se - gotovo polovina žena radi potpuno istu stvar

Tko li joj je na pameti?
Tko li joj je na pameti? (Arhiva)
Više o

seksualne fantazije

,

ženske fantazije

,

seksualne maštarije

Seks je ponekad tako dobar zato što u glavi partnera nije osoba s kojom je trenutno u krevetu, već netko sasvim drugi - i to ne rade samo muškarci, već i žene. Istraživanja pokazuju da su žene češće zaokupljenije maštom nego trenutnim partnerom, njih čak 46 posto žena, u usporedbi s 42 posto muškaraca.

>> Najčešće seksualne fantazije muškaraca i žena >>

Što je najgore po muškarce, njihovoj se dragoj u tim trenucima po glavi mota netko koga dobro poznaju, od bivšeg preko bliskog prijatelja do kolege s posla.

Zanimljivo je i da je 30 posto žena i 25 posto muškaraca zapravo imalo seks s osobom o kojoj maštaju, a prilično velikih 26 posto žena i 22 posto muškaraca to je napravilo s kolegom/icom s posla za kojim i dalje žude.

>> Top 10 ženskih seksualnih fantazija >>

Čak petina žena mašta o seksu sa šefom, dok je u slučaju muškaraca taj broj daleko manji - njih tek 11 posto rado bi se poigralo pod plahtama s nadređenom ženskom osobom.

Jedino što vas može utješiti je relativno mali postotak ostvarenih maštarija - 8 posto žena i mizernih 2 posto muškaraca. 

>> Najčešće seksualne fantazije žena >>

Stoga, ako se zaigrate u mašti s nekim drugim dok ste u krevetu s partnerom, znajte jedno - možda i on/a upravo radi isto ...

11.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh