« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
1, 2, 3

Orgazam u tri laka koraka

Orgazam je ponekad problematičan, no pristup treba biti izuzetno jednostavan i organiziran - dovoljna su tri koraka da vaša draga odleti u nebesa

Nije to tako komplicirano kako se čini
Nije to tako komplicirano kako se čini (Shutterstock)
Više o

savjeti

,

orgazam

,

ženski orgazam

Orgazam je tema o kojoj se često govori ispod glasa, a nažalost najčešće u kontekstu problema pri njegovom dostizanju. Evo stoga tri laka koraka koja su potrebna za postizanje vrhunca kod žena.

Korak prvi - opuštanje

Najveći broj žena ima problema s opuštanjem zbog raznoraznih kompleksa u vezi izgleda, a nerijetko su tu i psihičke barijere zbog nepovjerenja prema partneru. Stoga, započnite s iskrenim komplimentima i stvorite atmosferu koja joj odgovara - možda prigušena svjetla, možda potpuni mrak, kakva svijeća u uglu sobe ... malo lagane glazbe ...

Korak drugi - predigra

Predigra je ženama izuzetno važna jer im je potrebno puno više vremena da se ubace u pravo raspoloženje i postignu željenu temperaturu. Savjet je jednostavan - polagano i temeljito stimulirajte sve dijelove njenog tijela, a posebnu pažnju obratite na one koje vam ona sama svojoj neverbalnom komunikacijom - uzdasima, stenjanjem, izvijanjem - označi kao najpoželjnije.

Korak treći - klitoris

Ova mala nakupina živaca igra golemu ulogu u postizanju orgazma, tako da se njemu treba posvetiti tijekom predigre, ne predugo, a zatim neposredno prije penetracije i tijekom samog seksa. Dodatna stimulacija klitorisa, bilo tijelom (u misionarskom položaju) ili rukom pomoći će da orgazam stigne, i to gromovito.

Jednostavno je, slažete se? No, tako treba svaki put ....

12.06.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh