« Seks
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
ŽIVA ISTINA

Top 10 ženskih seksualnih fantazija

Ako mislite da žene ne fantaziraju o zločestim stvarima, razmislite opet. Naprotiv, eksperti su u sočnim fantazijama i nemojte misliti da se ograničavaju samo na tradicionalno

Koje su omiljene fantazije žena?
Koje su omiljene fantazije žena? (Shutterstock)
Više o

žene

,

seksualne fantazije

,

seks fantazije

,

maštarije

10. Dominacija - žene vole jake muškarce koji koji ih mogu uzeti u naručje i odvesti u zalazak sunca. No, iznenadit ćete se kada spoznate da je jedna od njihovih fantazija i dominacija nad takvih muškarcem, naravno u spavaćoj sobi. To uključuje vezivanje za krevet i slušanje njeznih naredbi, a cijeli scenarij vrti se oko služenja njezinom tijelu i žudnji za njenom pažnjom. Zašto? Pa jednostavno uživa imati kontrolu uz potpunu devociju svojeg muškarca. Što više poželjeti može?

9. Submisivnost - moderna, neovisna žena doista preferira pravog muškarca koji se ne boji ispoljiti svoje testosterone. Ova ženska fantazija podrazumijeva potpunu predanost muškoj snazi i potenciji, dok bespomoćno leži na krevetu i prepušta vam se. Ovaj scenarij omogućuje joj da se potpuno prepusti svojoj ženstvenosti, dok istovremeno priznaje vrline feminizma.  

8. Učitelj/učenica - bit ćete oduševljeni kada spoznate da Britney Spears nije samo muška fantazija. Žene vole ideju oblačenja poput školarke i scenarija u kojem će inicirati nezaboravne užitke.

7. Seks sa strancem - o da, mnoge žene razmišljaju o ovakvom scenariju iako to neće priznati. Seks bez obaveza je ono što bi mnoge željele iskusiti, ali ne žele zbog straha i osjećaja krivnje. Unatoč tome, definitivno će se uzbuditi i na samu pomisao kako joj prilazi naočit, nepoznat muškarac u zadimljenom klubu i odvodi je u svoju sobu na dugu, vruću noć divljeg seksa.

6. Trojac s još jednom ženom - ova fantazija u zadnje vrijeme nije nimalo neobična, i sve češće možemo čuti kako je prakticiraju mnoge žene heteroseksualnog usmjerenja koje žele iskušati i druge aspekte svoje seksualnosti. U ovom scenariju muškarac je u ulozi voajera, sve dok ona ne postane spremna za nešto žešće. Ovo joj omogućuje da isproba najbolje iz oba svijeta bez brige o posljedicama.

5. Trojac s još jednim muškarcem - ova fantazija uključuje služenje dvojici naočitih muškaraca. Oni su, u ovom slučaju, tipično heteroseksualni i zainteresirani samo za nju, što cijelu akciju usmjerava prema njoj također.

4. Voajerizam - ako mislite da žene ne vole gledati druge ljude dok se zabavljaju, potpuno griješite. Ona to voli iz istih razloga kao i muškarci: erotčno je, uzbuđujuće i malko tabu. Može maštati kako gleda kroz špijunku ili prozor, ili pak špijunira par u parku. To joj dozvoljava da bude ˝zločesta˝ bez da i sama sudjeluje.

3. Silovanje - većina psihologa vjeruje kako ova fantazija omogućuje ženama da imaju divlji, prljavi seks bez osjećaja krivnje koja slijedi nakon toga. Treba ipak naglasiti da je ovo samo fantazija, te je u principu daleko od pravog čina silovanja koji je sve samo ne uzbudljiv. U ovom scenariju zapravo se kombiniraju dvije maštarije, submisivnost i seks sa strancem, i treba ju gledati kao na igru.

2. Egzibicionizam - ovo podrazumijeva široko područje, jer mnoge žene imaju različitu definiciju što bi to spadalo pod egzibcionizam. Uglavnom to uključuje korištenje raznih seksualnih pomagala i odjeće kao blaži oblik, pa do seksa na javnim mjestima kao malo radikalniji oblik.

1. Striptiz - mnogima ne bi bilo ugodno potpuno se razodjenuti na javnim mjestima, ali ova fantazija podrazumijeva upravo to. Sviđa joj se ideja napetosti koju stvara polagano skidanje odjeće, kao i vrući ples na štangi. Zašto? Vaš užitak govori joj kako je smatrate atraktivnom, a vaša erekcija da ima kontrolu - potentna kombinacija kojoj jednostavno ne može odoljeti.

Pratite Metro portal na Facebooku Twitteru.

11.09.2012. 21:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh