« Život
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
ČARI UPUCAVANJA

Žene zapravo vole ljigave upade

Većini muškaraca vjerojatno će upaliti rečenica ''Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled, ili moram proći kraj tebe još jednom?''

(Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

upucavanje

,

ljigavi upad

Iako većina žena tvrdi da im takozvani duhoviti upadi muškaraca idu na živce i da ih smatraju ljigavima i potrošenima, to zapravo nije istina. Dapače, upravo suprotno!

OnePoll.com proveo je istraživanje u kojem su ispitane četiri tisuće osoba. Pokazalo se da će šest od 10 žena vjerojatno ''pasti'' na muškarca ako on probije led s upadicom poput ''Vjeruješ li u ljubav na prvi pogled, ili moram proći kraj tebe još jednom?''.

Osim toga, istraživanje pokazuje da su četiri od deset žena još uvijek u vezi ili braku s muškarcem koji im je prvi put prišao s takvom dosjetkom.

Ipak, ne pale svi upadi jednako. Tako u većini slučajeva djeluju upadi poput ''Osim što si lijepa, čime se baviš?''. No, muškarcima je bolje izbjegavati rečenice ''Imaš li kartu? Jer stalno se gubim u tvojim očima'' ili ''Postoji li duga, jer ti si blago koje sam tražio''.

Istraživanje je pokazalo i da sedam od deset žena voli da im se priđe dok su vani s prijateljicama jer im to podiže samopouzdanje.

Zašto žene ipak vole takve ''duhovite'' upade? Vjerojatno zato što vole duhovite muškarce, pa takva početna rečenica može biti dobar pokazatelj ili im dati nadu da je on zbilja duhovit.  

13.03.2010. 10:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh