« Žene
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ISTICANJE GRUDI

Žene sve češće koriste svoje tajno oružje - bujni dekolte

Kako bi bolje prošle u životu žene sve češće posežu za taktikom naglašavanja prirodnih aduta

Pokažite što imate
Pokažite što imate (Shutterstock)
Više o

sreća

,

žene

,

samopouzdanje

,

dekolte

,

grudi

,

push-up grudnjak

Ne samo da se zbog dekoltirane majice ili haljine žene osjećaju seksi i samopouzdanije, nego im ogoljeno poprsje u određenim situacijama služi kao svojevrsni "društveni lubrikant", odnosno sredstvo za lakše postizanje ciljeva. Ako brzonogi trkači, visoki skakači i vitke manekenke mogu koristiti svoje talente zašto žene ne bi na isti način upotrijebile svoje adute koje im je priroda podarila? Ako dekolte u granicama dobrog ukusa "otvara vrata" mi ne vidimo razloga zašto ne iskoristiti priliku, a i s time se slaže sve više žena.

Naime, anketa svjetski poznatog proizvođača grudnjaka, tvrtke Wonderbra, pokazala je da djevojke i žene sve manje oklijevaju iskoristiti ogoljeno poprsje u svoju korist.

Preko polovice od tisuću ispitanih Britanki priznalo je da su iskoristile svoj duboki dekolte da bi od konobara prije dobile piće, njih 28 posto vjeruje da su bujne grudi ključ za impresioniranje potencijalnih udvarača.

Nadalje, oko 15 posto djevojaka nosilo je ili još uvijek nosi modne dodatke, poput ogrlica, koje skreću pažnju na njihovo poprsje, a sve u službi da ih njihovi šefovi lakše zamijete i da si na taj način pomognu u karijeri.

Iako nije poznato da li su te djevojke promaknute na poslu, njih osam posto imalo je stvarnu korist od dekoltea - pogled na njihova prsa obeshrabrio je policajce da im napišu kaznu zbog neoprezne vožnje.

Ako ste mislili da su muškarci jedini koji gledaju, otvoreno ili poskrivečki, ženama u dekolte, grdno se varate. Naime, anketa je pokazala da više od 75 posto pripadnica ljepšeg spola gleda grudi drugih žena i uspoređuju ih sa svojima.

Ako želite svoj dekolte iskoristiti do maksimuma možete učinite slijedeće:

Istaknite ga - Dugačke ogrlice, čipka ili šarene tkanine oko strateškog mjesta jednostavno pozivaju ljude da bace pogled.

Grudnjak mora biti prave veličine - Kada kupujete push-up grudnjake nemojte se sramiti tražiti pomoć od prodavačica, one će naći grudnjak koji vam savršeno odgovara. Grudnjak mora biti uz prsni koš kako bi on pružao potporu, a ne naramenice. Ovim potezom ste „ubili dvije muhe jednim udarcem", em vam je udobno, em ste naglasili vlastite adute.

Njegujte kožu - Napravite piling cijelog tijela, a ako smatrate da vam je potrebno malo boje u prsima uvijek možete otići u solariji ili upotrijebiti preparate za tamnjenje. Ako želite dodatno istaknuti grudi, na dekoltirano područje možete nanijeti šljokice.

Osjećajte se samopouzdano - Najvažnije stvar je da odaberete stil u kojemu se osjećate dobro i zadovoljno.   

10.03.2013. 21:36:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh