« Život
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
STVARNO?

Žene su u nekim stvarima slične muškarcima

OK, muškarci i žene se razlikuju ne samo fizički, to je svima jasno, no da baš imaju ove sličnosti, to vjerojatno ne biste očekivali

I žene vole pogledati zgodnu ženu
I žene vole pogledati zgodnu ženu (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

razlike

,

sličnosti

Razlike među spolovima sve se više smanjuju, tvrde stručnjaci, i to na način koji se muškarcima sigurno neće svidjeti - naime, dobar broj žena sve se više ponaša slično muškarcima u nekim stvarima vezanim za ljubav i seks.

Tako više nije rijetkost naići na ženu koja ne želi vezu. Iako muškarci misle da sve žene čekaju svog princa i da će biti oduševljene kad ga nađu, u stvarnosti sve više žena želi dobar seks i - doviđenja.

>> Znanstveno dokazane razlike između muškaraca i žena >>

Možda je jedan od uzroka takvog ponašanja i činjenica da i žene ponekad gledaju porniće, a najdraži su im lezbijski. Ne zato što ih nužno privlače druge žene, nego zato što je seks u njima nježan i senzualan ... pa bi bilo vrijeme da muškarci nauče neku lekciju iz toga.

>> Što stvarno žele muškarci, a što žene >>

Ako mislite da samo žene prigovaraju partneru što se nakon seksa okreće i spava, znajte da obrnuta situacija nije rijetkost. I ženama se nekad ne da maziti, sutra je novi dan, nove obaveze ...

>> Žene i muškarci vide svijet drugačije >>

I da, i žene gledaju žene. OK, ne baš dekolte i duge noge, no markicu koja izdajnički proviruje i štikle koje su te noge tako izdužile - da.

18.10.2014. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh