« Žene
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
MA DA?!

Žene su najužurbanije između 25. i 40. godine

Baš je ovih petnaestak godina u životu žene najispunjenije raznim obavezama, velikim događajima i zabavama

OD 25. do 40. rješavaju se sve životno važne stvari
OD 25. do 40. rješavaju se sve životno važne stvari (Arhiva)
Više o

žene

,

tridesete

,

četrdesete

,

dvadesete

,

užurbanost

Žena ste i čini vam se da ništa ne možete stići čak i da imate četiri ruke i dvije glave? Velika je vjerojatnost da imate između 25 i 40 godina, kažu britanski istraživači koji su zaključili da je upravo to najintenzivnije razdoblje u životu žene.

U tom razdoblju prosječna žena promijeni četiri ozbiljne veze i jednako toliko adreas stanovanja, pet honorarnih ili stalnih poslova i čak 907 ustajanja ranom zorom, jer se proječno 6.3 puta mjesečno budi prije šest sati ujutro. 

Istraživanje je pokazalo da su tri najveća događaja u životu žene koja se dogode u tih 15 godina rođenje djeteta, vjenčanje i kupovina nekretnine.

No, da ne bi bilo da se samo radi - u tom periodu žene izađu na prosječno 144 partija i, unatoč svoj ludnici na poslu i kod kuće, više od trećine njih vjeruje da se nisu puno promijenile izgledom u zadnjih 12 godina. Za bore krive najviše stres, nakon toga manjak sna i sunčanje.  

Zbog toga proizvode protiv starenja počnu koristiti već s 27 godina, a treba im 3.5 različita proizvoda dok ne pronađu omiljeni anti-age preparat. 

29.12.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh