« Žene
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
MMM

Žene se najviše vole seksati četvrtkom

Četvrtak je dan kad žene najviše uživaju završiti među plahtama s partnerom, pa nije teško pogoditi zašto se u petak osjećaju najbolje

Danas je dan kad žene žele seks
Danas je dan kad žene žele seks (Arhiva)
Više o

seks

,

žene

,

omiljeni dan

,

četvrtak

Istraživanje koje je provela kozmetička tvrtka dalo je rezultat koji možđa nisu očekivali, no sada barem znamo - petak je ženama najsretniji dan u tjednu, a to je zato što se najviše vole seksati četvrtkom. 

Cilj istraživanja bio je zapravo utvrditi kad žene izgledaju najstarije, a pokazalo se da je to u srijedu oko 15.30, jer se do tada akumulira velika količina stresa na poslu, uz činjenicu da je potrebno i 72 sata da se pokažu rezultati konzumiranja alkohola.

Znači, partijanerice koje se vikendima vole malo razbiti alkoholom posljedice će vidjeti tek u srijedu. Kad se to sve zbroji, upravo navedeni dan u tjedno u navedeno vrijeme je trenutak kad izgledate najgore.

Četvrtina se žena zbog velikog gubitka energije baci na slatkiše za popravljanje raspoloženja, no zatim slijedi četvrtak kao omiljeni dan za seks koji im u petak ostavi veseli osmijeh na licu, tako da 60 posto žena proglašava petak najboljim danom u tjednu.

24.01.2013. 14:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh