« Žene
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
PLJAČKAŠICE KOLIJEVKI

Deset razloga zašto trebate probati mlađe frajere

Bez obzira na još uvijek prisutnu društvenu osudu, postoji niz dobrih razloga zbog kojih bi vam veza s mlađim muškarcem mogla biti najbolja odluka koju su donijeli u životu

Mlado meso je uvijek slađe
Mlado meso je uvijek slađe (Arhiva)
Više o

muškarci i žene

,

ljubavne veze

,

mlađi muškarci

,

starije žene

,

veza s mlađim muškarcem

O fenomenu žena u najboljim godinama koje hodaju (da se diplomatski izrazimo) s često i dvostruko mlađim muškarcima od sebe najbolje govori činjenica da se u popularnoj kulturi i govoru nazivaju „pumama", odnosno „pljačkašicama kolijevki".

Ipak, koliko se god itko čudio tomu, životna je činjenica da se sve više žena u srednjim godinama odlučuje odustati od svojih vršnjaka i sreću potražiti u naručju mlađeg frajera. Štoviše, mnoge od njih će vam reći da su, nakon početne skepse, ubrzo shvatile kako im je to najbolja odluka koju su donijeli u svom životu. Tomu nije slučajno tako. Postoji puno prednosti takve veze, a mi vam donosimo tek neke od njih.

1. Mlađi muškarci još su uvijek poprilično fleksibilni kad su životne navike u pitanju i nisu ogorčeni različitim aspektima svojih života. Još uvijek vjeruju u ljubav i iskreno vjeruju kako ju mogu pronaći s vama.

2. Ne libe se gledati na vas kao autoritet u mnogim stvarima te im ne smeta kad ih pokušavate naučiti nečemu, posebice između plahti.

3. Kad smo već kod izmjeni nježnosti među plahtama, moramo li vam dodatno objašnjavati što znači u svom krevetu imati muškarca koji je u naponu svoje seksualne snage?

4. Ne uspoređuju svoj uspjeh na poslu s vašim, kao što bi to činio muškarac vaših godina. Ne smeta im što dobro zarađujete i što ste uspješni, niti se osjećaju ugroženi time.

5. Vode aktivni društveni život, zbog čega će posredno preporoditi i vaš.

6. Vjeruju da imate dovoljno iskustva da uvijek donosite najbolje odluke u vezi, čak i ako to nije istina.

7. Neće imati osjećaj da ih neprestano gurate prema braku i djeci, kao što je to slučaj kod starijih muškaraca, koji će vam to neprestano predbacivati, čak i ako to nema veze sa zbiljom.

8. Ne smeta im provoditi vrijeme u vašem stanu ili kući, budući da su njihovi stanovi vjerojatno manji, neudobniji i neuredniji.

9. Još uvijek nisu došli u srednje tridesete, doba kad većina muškaraca počne izmišljati nevjerojatno glupe isprike kako bi izbjegli brak, djecu i bilo kakve emocionalne obaveze prema ikome.

10. Smatraju vas mudrima, čak i ako im neprestano dokazujete da niste. Nije li to divno?

26.01.2013. 18:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh