« Žene
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
FRKA

Žene se najviše boje zubara, pa zatim vage

Stati na vagu nakon blagdana prava je noćna mora za 40 posto žena

Sve samo ne vaga :)
Sve samo ne vaga :) (Arhiva)
Više o

strah

,

novogodišnje odluke

,

kilogrami

,

vaganje

Vaga je ženin najveći neprijatelj, kažu urbani mitovi, no pokazalo se da to ipak nije istina, već da prvo mjesto drže zubari. Uz to, najveće strahove žene imaju od polaganja vozačkog ispita, stanja računa nakon šopinga i brazilska depilacija, pokazalo je istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Višak kilograma toliko je zastrašujuć da se dobar dio žena više plaši pogleda na brojčanik vage od prekida veze.

Zanimljivi rezultati su pokazali da je prazan račun jednako zastrašujuć kao i mogućnost da ih kolega s posla vidi golu, dok se prekida veze kao vraga boji tek 12 posto žena.

No, stajanje na vagi izaziva tolike strahove da ženi prosječno treba dva tjedna da se odluči na provjeru kilograma nakon Božića.

Uz to, siječanj je stresan i zbog novogodišnjih odluka koje mnoge žene donose prilično impulzivno, pa imaju poteškoća s održavanjem obećanog. Dvadeset posto muškaraca i 17 posto žena priznalo je da će slagati rodbini i prijateljima da nisu prekršili odluku, dok je 20 posto žena pod pritiskom ako se pridržavaju svojih odluka duže nego njihovo partner.

Stoga, opustite se i ne dozvolite da vas vaga i odluke otjeraju u zimsku depresiju. 

10.01.2013. 11:39:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Jana25
    22.01.2013. 13:53
    Pa mogu reći da je ovo u mom slučaju istina. Muka mi kada moram stati na vagu, a i sama znam u podsvijesti da je sve ok s mojom kilažom i da se nemam zbog čega brinuti. Što se tiče zubara, njega me uopće nije strah jer znam da zubi znače pola zdravlja.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh