« Žene
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
HRANA PRIJE SEKSA

Žene radije vide muškarce u kuhinji nego u krevetu

Muškarci oprez, vaše ljepše polovice radije bi da im kuhate nego da se seksate

Gdje je vama draži vaš muškarac?
Gdje je vama draži vaš muškarac? (Arhiva)
Više o

brak

,

seks

,

kuhanje

,

kućanski poslovi

,

muškarci i žene

,

romantika

Veliko australsko istraživanje javnog mijenja ukazalo je na novu, zanimljivu dinamiku koja se odvija unutar četiri zida prosječnog bračnog para. Naime, anketa preko tisuću osoba pokazala je da polovica ispitanica više preferira muškarce u kuhinjama nego akciju u spavaćoj sobi, piše Herlad Sun.

Studija agencije za istraživanje tržišta Emperica Research također je pokazala da ako muškarci uistinu žele biti romantični onda moraju prestati poklanjati ruže suprugama i počet im spravljati ukusna jela.

Čak 90 posto svih ispitanica umjesto cvijeća želi da im suprug skuha večeru, a 77 posto žena je impresionirano momcima koji su vični u kuhinji.

Nadalje, anketa je pokazala kako žene više preferiraju kada se njihovi momci uhvate u koštac sa klasičnim kućanskim poslovima nego da obavljaju "muževnije" stvari, poput kućnih popravaka. Na pitanje kako bi im muškarci najbolje pomogli sve su redom navele usisavanjem, kuhanjem, čišćenjem kupaonice i pranjem podova.

Iako je ovo istraživanje provedeno u zemlji sa relativno drugačijim društvenim vrijednostima nego koji vladaju u Hrvatskoj, nije teško zaključiti da bi pripadnice ljepšeg spola sa ovih prostora željele slični angažman svojih supruga - manje isprika i više rada po kući i u kuhinji. 

06.03.2013. 22:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh