« Seks
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
PRITISAK

Žene bi se odrekle i seksa da izgledaju mlađe

Mladost je definitivno IN, jer gotovo da nema toga čega se žene ne bi odrekle kad bi zbog toga izgledale koju godinu mlađe

Sve samo da se izgleda mlađe
Sve samo da se izgleda mlađe (Shutterstock)
Više o

seks

,

ljepota

,

dobar seks

,

najbolji seks

,

mladolik izgled

,

mladolikost

Što smo sve spremni napraviti kako bi izgledali mlađe najbolje znaju kozmetičke kuće koje zarađuju milijarde na raznim preparatima koji bi trebali zaustaviti proces starenje. Upravo jedna takva kuća, poznata Elisabeth Arden napravila je istraživanje s iznenađujućim rezultatima.

U online anketi koja je ponudila odgovore na pitanje čega ste se spremni odreći kako bi izgledale mlađe, preko tri četvrtine žena odlučilo se za ekstremne varijante.

Trećina bi ih se odrekla društvenih mreža na godinu dana, 24 posto bi preskočilo odlazak na kozmetički tretman, 22 posto ne bi bojalo izrast kose, a čak 19 posto žena je reklo da bi se odreklo seksa na godinu dana. Sedamnaest posto bi ih radilo sve dane u tjednu ...

Što je još zanimljivije, 45 posto ispitanica brine više o tome da li stare na lijep način nego kako će uštedjeti za mirovinu. Ipak, na kraju je ispalo da su to prazne riječi, jer 63 posto ispitanica ne koristi angi-aging kozmetiku svakoga dana.

05.09.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh