« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Ženama koje vole seks godine nisu problem

Mit o padu zanimanja za seks među ženama nakon što zađu u određene godine pokazao se potpuno netočnim, tvrde istraživači

Žene u godinama vole seks
Žene u godinama vole seks (Shutterstock)
Više o

žene

,

seks

,

godine

,

zrele žene

,

zainteresiranost

Žene koje uživaju u seksu to rade cijeli život, unatoč raširenom vjerovanju da im zanimanje za seks opada s godinama, a naročito one koje su cijeli život imale dobar seks i uvijek su tvrdile da im je seks jako važan u životu.

Istraživanje je pokazalo da srednje i pozne godine ne predstavljaju nikakvu prepreku ženama koje vjeruju da im je seks jako važan u životu i tri su puta seksualno aktivnije od žena koje izjavljuju da im je seks nebitan. 

Stotine je viceva nastalo upravo na temelju vjerovanja da žene prestaju biti zainteresirane za seks ulaskom u kasne srednje godine i da, zapravo, tada prestaju sa seksom, no praćenje preko 600 žena starih između 40 i 65 godina tijekom perioda od četiri godine pokazalo je potpuno drugačiju sliku. 

U odgovorima na pritanje o važnosti seksa u njihovom životu, deset posto žena izjavilo je da im je seks jako važan, polovina je rekla da je umjereno važana, a 20 posto njih da im nije važan, dok ostale nisu odgovorile na to pitanje.

Pokazalo se da su žene koje su seks ocijenile jako važnim tri puta seksualno aktivnije, bez obzira na godine, od žena koje smatraju da im seks nije važan u životu.

Ljubitelji MILFica, što čekate ....

15.02.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh