« Seks
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO

Želite bolji oralni seks? Treba vam diploma!

Žene s fakultetskim obrazovanjem više uživaju u oralnom seksu od žena nižeg stupnja obrazovanja, tvrde seksolozi, pa ne bi bilo loše da ih poslušate

Diploma donosi uživanje u oralnom seksu?
Diploma donosi uživanje u oralnom seksu? (Arhiva)
Više o

seks

,

oralni seks

,

najbolji oralni seks

Oralni seks muškarcima je izuzetno drag, a ako želite imati partnericu koja u njemu istinski uživa, kao i kad vi njoj uzvraćate uslugu, potražite osobu s fakultetskom diplomom, kažu psiholozi koji su provodili istraživanje o oralnom seksu.

Istraživanje je pokazalo da žene s fakultetskim obrazovanjem više uživaju u oralnom seksu od žena nižeg stupnja obrazovanja, i to u oba slučaja - kad daju i kad primaju oralni seks.

>> Kako pružiti najbolji oralni seks svom muškarcu >>

Bez obzira na sva istraživanja, znanstvenici još nisu uspjeli sa sigurnošću utvrditi zašto je to tako, pretpostavljajući da se radi o jačem samopouzdanju i prihvaćanju seksualnosti kao posljedici otvorenijih vidika koje im je dalo više obrazovanje.

>> Najbolje poze za oralni seks >>

Tek toliko da znate - ako tražite ženu za jednu noć, mjesto gdje je trebate tražiti je također fakultet, no morat ćete se zaputiti u kabinete profesora, jer su žene s doktoratom dvostruko sklonije seksu za jednu noć od drugih

22.06.2015. 23:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    pičkica
    23.06.2015. 12:56
    Ja već imam dilomu. Meni treba samo jedan dobar kurac da ga popušim.
  2. avatar
    Glupos'
    29.12.2015. 21:21
    Kakva budalastina. Gnusna budalastina. Zasto zene bez fakulteta nemaju dovoljno samopouzdanja? Znam dosta zena sa diplomom koje su iskompleksirane..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh