« Seks
objavljeno prije 11 godina i 4 mjeseca
BLOW...

Kako pružiti najbolji oralni seks svom muškarcu

Da se ne zavaravamo, svi misle da znaju sve o oralnom seksu, no nikad nije loše ponoviti gradivo

Sve što ste željeli znati o felaciu
Sve što ste željeli znati o felaciu (Arhiva)
Više o

seks

,

savjeti

,

oralni seks

,

felacio

,

najbolji oralni seks

Dakle, tema je oralni seks, i ne sumnjamo da će se muškarci razveseliti detaljnim uputama za njihove bolje polovice koje bi trebale pomoći da obje strane podjednako uživaju u njemu. Pa krenimo ...

Za početak, mogli bi porazgovarati o preferencijama, što i kako voli, nije sramota pitati jer će i jednom i drugom biti lakše i ljepše. 

Dobro navlažite usta i usne, jer je vlaga potrebna penisu kao i vagini za potpuni užitak. Zapamtite, nema potrebe za žurbom, neka se stvari odvijaju prirodnim tokom, jedino što je stvarno važno jest da se obje strane osjećaju ugodno.

Znači, oralni seks sastoji se od lizanja penisa od vrha do dna, stimulacije glavića, pritiska usnama, pokreta glavom gore dolje kad je penis u ustima i što dublje penetracije u usta.

Pritom obje strane trebaju poštovati granice one druge, tako da žena treba naučiti opustiti vilicu kako bi se osjećala ugodno i normalno disati na nos da ne bi došlo do nekog oblika gušenja i izazivanja refleksa povraćanja. Naravno, treba paziti na zube ...

Dodatna stimulacija penisa radi se rukom, kojom možete obaviti korijen penisa i onaj dio koji ne možete dohvatiti ustima. Nekad je to cijela šaka, nekad će biti dovoljno napraviti prsten palcem i kažiprstom.

U oba slučaja stisnite nježno penis, pojačavajte i opuštajte pritisak i polagano klizite gore dolje. Rukama možete lagano masirati testise i perineum, točku između testisa i anusa, što nekim muškarcima izuzetno odgovara.

Mijenjajte intenzitet stimulacije, pa ćete praćenjem reakcija brzo shvatiti koja je brzina najbolja.

Kad po ubrzanom disanju i grčenju penisa osjetite da se bliži ejakulacija, možete dodatno pojačati stimulaciju i ubrzati pokrete rukama kako bi muškarac svršio.

Eto, osnove su te, za finese ćete morati prakticirati zajedno ... Uživajte!

08.02.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh