« Život
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
UŽAS!

Zbog tri kilograma viška neki muškarci bi ostavili partnerice

Novo istraživanje pokazalo je poražavajuće podatke – zbog nekoliko kila viška tijekom blagdana neki razmišljaju i o prekidu

Zbog tri kilograma viška neki muškarci bi ostavili partnerice
Zbog tri kilograma viška neki muškarci bi ostavili partnerice (Shutterstock)
Više o

debljina

,

mršavljenje

,

prekid

Tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana dajemo si oduška, između ostalog i u jelu, što se ponekad i vidi na našoj figuri. Slim Weight Patch, kompanija koja proizvodi sredstvo za pomoć u mršavljenju, provela je istraživanje među 948 ljudi koje je pokazalo da je samo tri kilograma dobitka na težini nekim partnerima dovoljan razlog da ostave svoje bolje polovice!

>> Žene bi htjele biti mršave, ali imati i obline

Zabrinjavajuć je podatak da bi 42 posto muškaraca zbog toga njihove djevojke ili supruge manje privlačile, a pet posto njih čak i bi razmislilo o prekidu veze. Za razliku od muškaraca, žene su manje plitke - 21 posto njih priznaje da bi ih partner čak i više privlačio da dobiju koju kilu.  

Ne trebamo niti napominjati koliko je poražavajuće da bi netko nekoga ostavio zbog dva ili tri kilograma viška koje je nakupio tijekom blagdana, ali podaci nimalo ne začuđuju s obzirom na stalno forsiranje ''savršenog'' izgleda s naslovnica časopisa, televizije i interneta. Nadamo se da niste time zaraženi i da ćete ovih dana uživati u svim blagodatima blagdanskog stola. Sretan Božić!

25.12.2010. 12:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh