« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
HAK UPOZORAVA

Zbog magle smanjena vidljivost u Lici i Gorskom kotaru

Magla smanjuje vidljivost u Lici i Gorskom kotaru, Slavoniji te sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, izvijestio je jutros u 9 sati Hrvatski auto-klub

Fotografija vijesti
Više o

Lika

,

Gorski Kotar

,

HAK

,

magla na cestama

Zbog magle dodatan oprez potreban je na autocesti A1, između Zagreba i Karlovca i na autocesti A3 između Ivanić Grada i Novske gdje magla mjestimice smanjuje vidljivost na samo 50 metara. Moguća je poledica u središnjoj i gorskoj Hrvatskoj, a osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Za sav je promet, zbog oštećenog mosta, zatvorena državna cesta D 36 Popovača-Sisak na dijelu kroz šumu Brezovica. Obilazak: Ivanić Grad-Martinska Ves ili Kutina-Novska-Jasenovac, te čvor Popovača-čvor Ivanja Reka-zagrebačka obilaznica-Velika Gorica-Sisak.

Na autocesti A 1, zbog redovnog održavanja kroz tunel Sveti Rok vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno, a zbog suženog kolnika zabranjen je prolazak izvanrednih prijevoza čija širina prelazi 3,40 m. Na cestama kroz gorja te duž Ličke magistrale (D 1) mogući su odroni zemlje i kamenja.

Zbog štrajka vozača teretnih vozila u BIH prekinut je teretni promet preko GP Slavonski Brod/ Bosanski Brod, Slavonski Šamac/ Bosanski Šamac te Stara Gradiška/ Bosanska Gradiška. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 t. (hina/metro-portal)

10.10.2010. 10:41:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh