« Život
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
BUDITE SVOJI

Zbog čega se nikome ne trebate ispričavati

Svoje odluke, zapravo, nikome ne trebate objašnjavati ako ste osoba koja ima povjerenja u sebe. No, i oni s manje samopouzdanja trebali bi izbjegavati opravdavanje za ove stvari ...

Baš vas briga ...
Baš vas briga ... (Shutterstock)
Više o

isprike

,

ispričavanje

,

samopouzdanje

,

karakter

Postoji par stvari zbog kojih se nikad nikome ne biste trebali ispričavati, ma koliko pristojni ili samozatajni bili, a među prvim stvarima na toj listi je vaša prošlost. Ako vam netko stalno na nos nabija nešto što ste radili nekad, a sad ste druga osoba ... baš vas briga.

Seksualne preferencije su takve kakve jesu, i sve dok vi njima ne nanostite zlo nekoj drugoj osobi one također ne mogu biti predmet isprike.

>> Ljudi koji se ne ispričavaju su sretniji >>

Oni koji ustraju u svojim uvjerenjima i brane svoje vrijednosti, zauzimaju se za sebe i ne dozvoljavaju da im netko nameće svoje ideje nemaju se zbog čega braniti, a još manje ispričavati.

Jednako tako, ako vas netko zatraži iskreno mišljenje o nečemu, i vi čista srca kažete što mislite, često ćete se naći u situaciji da se od vas traži isprika zbog istine koju ste rekli. Neka vam ne pada na pamet ispričavati se, što su tražili, to su i dobili.

>> Najsumanutije isprike za nedolazak na posao >>

Stoga, izražavajte slobodno svoje emocije, budite svoji i brišite "prijatelje" s Facebooka kako i kada želite, jer oni koji vas prozivaju jer slijedite svoje snove žive u nekom svom svijetu koji nije ni približno tako lijep kao vaš.

10.10.2014. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Vlado
    10.10.2014. 09:23
    Bravo! Podržavam vaš rad.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh