« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
NISU ZNALI

Zastupnici Bogović i Roksandić dali punu potporu Jadranki Kosor

Bogović je izjavio da je kao potpredsjednik županijskoga odbora HDZ-a bio pozvan na Sanaderovu pressicu ne znajući koja će biti tema

(Goran Mehkek/Cropix)
Više o

HDZ

,

Ivo Sanader

,

Jadranka Kosor

,

Ivan Bogović

,

Ivanka Roksandić

Saborski zastupnik HDZ-a Ivan Bogović večeras je dao punu potporu Vladi, premijerki i predsjednici stranke Jadranki Kosor, te rekao kako se ograđuje od događaja na današnjoj konferenciji za novinare u središnjici stranke na kojoj je počasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader najavio povratak u aktivnu politiku.

"Kao potpredsjednik županijskoga odbora HDZ-a bio sam pozvan na sastanak u središnjicu stranke, ali nisam bio upoznat sa sadržajem sastanka i onime što će se događati", izjavio je Bogović Hini u telefonskom razgovoru dajući punu potporu Vladi i premijerki i predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor.

Objasnio je kako je predsjednik županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije Ivan Vučić dobio poziv da nazoči sastanku u Zagrebu, ali kako je bio spriječen, zamolio je njega da ga zamijeni jer on obnaša dužnost potpredsjednika Županijskog odbora HDZ-a Karlovačke županije.

"Premijerka i predsjednica stranke Jadranka Kosor i Vlada imaju moju apsolutnu potporu", naglasio je Bogović i ogradio se od zbivanja na današnjoj konferenciji za novinare.

"Bio sam obaviješten o tome da će biti sastanak u središnjici u Zagrebu, ali nisam znao, kao ni Vučić, koja će biti tema ni što će se događati", Ivan Bogović, zastupnik HDZ-aPočasni predsjednik HDZ-a Ivo Sanader u središnjici stranke održao je, naime, konferenciju na kojoj je najavio povratak u politiku. Uz Sanadera, nazočio je i član Predsjedništva stranke i predsjednik Hrvatskoga sabora Luka Bebić te 15-ak saborskih zastupnika HDZ-a.

Od svega iznesenog na toj konferenciji, za koju je iz središnjice stranke poručeno da nije službena stranačka konferencija za novinare, do sada su se ogradile, te također dale potporu premijerki Kosor zastupnice Karmela Caparin i Ivanka Roksandić.

Bogović je dodao kako bi se sutra trebao održati sastanak koordinacije županijskih odbora HDZ-a koji je već ranije dogovoren.

Ivanka Roksandić ne želi biti izmanipulirana

U povodu tiskovne konferencije koju je održao Ivo Sanader, saborska zastupnica HDZ-a Ivanka Roksandić priopćila je poslijepodne kako ne želi biti izmanipulirana te izražava punu potporu predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor i stranačkom vodstvu.

"Kao saborska zastupnica pozvana sam u središnjicu HDZ-a bez da sam znala temu sastanka, stvarne namjere i sadržaj konferencije za novinare", kaže Roksandić, koja ističe da ne pristaje biti djelom manipulacije.

"Ovim putem želim istaknuti da ne želim biti izmanipulirana, a tako se osjećam", ističe Roksandić koja ujedno izražava punu potporu predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor i vodstvu stranke.

Nakon Karmele Caparin, Ivanka Roksandić još je jedna zastupnica HDZ-a koja se javno ogradila od današnje konferencije za novinare počasnog predsjednika HDZ-a Ive Sanadera. (hina/metro-portal)

03.01.2010. 22:18:37
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh