« Život
objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana
TREBAMO LI?

Zašto se vraćamo bivšima?

Prekidi su često bolni i komplicirani. Stvari nikada nisu crno bijele i događa se da se parovi iznova mire i prekidaju pa mire i opet prekidaju pa opet mire i tako u nedogled

Funkcionira li to?
Funkcionira li to? (Arhiva)
Više o

bivši

,

bivše veze

Koliko ste puta poželjeli oživiti vezu? Jer, oživljavanje veze uvijek iznova budi intenzivne emocije. Osoba može doživjeti pravi vrtlog  osjećaja, od intenzivne ljubavi, ljutnje, ljubomore, tuge i tjeskobe zbog stanja veze u samo nekoliko dana.

Studija provedena 2012. na mladima pokazala je da se čak 44 posto ispitanika vratilo bivšem partneru/partnerici, odnosno prekidalo vezu pa ju ponovno nastavljalo.

Studija iz 2013. navodi da se više od trećine parova koji prekinu, pomire, piše portal Good Therapy. Isto se događa petini oženjenih parova.

Čak i kada je veza nepovratno uništena, bivši partneri se mogu voljeti ili osjećati snažnu privlačnost jedno prema drugome.

Treba dobro razmisliti oživljavanju veze koja nije funkcionirala jer, ukoliko ponovno dođe do prekida, on će biti još teži, nego prije.

01.12.2020. 21:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    01.12.2020. 21:35
    ma malo jw takvih mozda jedino ako neki koji su se posvadali onda razocarali onda ih spojilo nesto opet,a to nešto to je prošlost malo takvih neki opet ne zele povratak nastaro jer su dobro upoznali tu osobu,,,,
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh