« Seks
objavljeno prije 1 godinu
KOMUNIKACIJA

Zašto možete uvijek imati sjajan seks?

Znamo da zvuči čudno, na prvu čak i Andrew Tate čudno, no seks stvarno nije kvantna fizika - dovoljno je samo par vrlo jednostavnih stvari...

Budite... svoji ;)
Budite... svoji ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

kvaliteta seksa

,

najbolji seks

Nemojmo se zavaravati - svatko od nas želi bar jednom u životu imati sjajan seks, jer, istina je, nije to svaki put odlično... ni dobro... zapravo je najviše puta tak tak, malo iznad jadno. No, što ako vam kažemo da barem 90% vremena možete imati odličan seks?

Zvuči nemoguće? Nije, pogotovo ako nista zakočena i inhibirana osoba kojoj treba nevjerojatno puno da se otvori.

Pa da krenemo... kao što znamo (nadamo se da znate), jedan od ključnih elemenata dobrog seksa je komunikacija. Otvoreno razgovarajte s partnerom o svojim željama i potrebama, kao i o onome što vam se sviđa i ne sviđa u krevetu. Također, ne bojte se pitati svog partnera što mu se sviđa i kako biste mogli poboljšati vaš seksualni život.

Da vidimo 5 glavnih savjeta za vrlo, vrlo dobar (odličan štoviše) seks...

Isprobajte nešto novo - ponekad jednostavna promjena može biti dovoljna da dodate malo uzbuđenja.Isprobajte nešto novo, kao što je oralni seks, ili eksperimentirajte s ulogama u kojima igrate neku drugu osobu.

Istražite nove poze - ponekad će samo promjena položaja biti dovoljna da dodate malo uzbuđenja u vaš seksualni život. Pokušajte istraživati ​​različite poze koje niste prije isprobali i vidite koje vam najviše odgovaraju.

Izađite izvan spavaće sobe - nema razloga zašto biste se morali ograničavati samo na spavaću sobu. Probajte imati seks na drugim mjestima u vašem domu ili čak vani, na primjer u prirodi.

Koristite igračke - igračke za seks mogu biti sjajan način da uvedete nešto novo u vaš seksualni život. Od vibratora do seksi rublja, postoji bezbroj opcija za eksperimentiranje.

Osvijestite svoje osjećaje - seks nije samo fizički čin - on također uključuje emocionalnu povezanost. Nemojte se bojati pokazati svoje osjećaje i emocije prema partneru, i potražite načine kako da zajedno uživate u trenutku.

U konačnici, ključno je biti otvoren i komunikativan sa svojim partnerom, te uživati u istraživanju novih stvari i učenju jedno o drugome.

Dakle, sve u svemu, niste zapravo naučili ništa novo seksu... sve ste ovo čuli sigurno preko nekoliko puta... no, ako sad stvarno krenete isprobavati ove savjeta, možda shvatite da smo bili u pravu već odavno. Krenite!

29.03.2023. 20:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh