« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
SIROVA STRAST

LELO predstavlja novi TOR™ 3

Svi žudimo za tom sirovom, senzualnom i duševnom povezanosti s važnom osobom. Veza u kojoj je sve drugo sporedno. Jednom kada ju doista pronađemo, postoji li bolji način da ju proslavimo nego da osigurate da užitak između dvoje bude dijeljen i u iz

TORTM 3 - guštanje na daljinu ;)
TORTM 3 - guštanje na daljinu ;) (LELO)
Više o

LELO

,

TOR™ 3

,

sirova strast

Ako ste nedavno otkrili seks igračke na daljinu, dobrodošli. Možda mislite da je za seks potrebna blizina, ali zahvaljujući inovacijama to nije nužno tako. Ovo znači da postoji mogućnost da će biti seksa iako vi i vaš partner niste zajedno u istom krevetu, pa čak niti u istoj sobi. Kako je to moguće? Korištenjem aplikacije s kojom LELO, div seksualnog wellnessa, uz njegov najnovijih proizvod, TORTM 3, omogućuje da podijelite užitak i prilagodite ga kako biste postigli intenzivnije obostrano zadovoljstvo.

Prihvatite pristup slobodnih ruku i otkrijte intenzivnije i dugotrajnije užitke

TORTM 3 je vibrirajući prsten za parove savršen za solo igru ili igru u paru. Proizvod za istinske sladokusce, koji cijene svoj užitak i užitak partnera. Motivirani su maksimalno iskoristiti zajedničko vrijeme, u spavaćoj sobi i izvan nje, te prepoznaju tehnologiju kao dio svog svakodnevnog života.

Postavljajući novi presedan u tehnologiji muškog užitka, TORTM 3 je prsten za parove povezan s aplikacijom koji nudi više postavki za užitak i intenziteta od prethodne generacije. Njegova glatka silikonska izrada koja je sigurna za tijelo čini ga savršenim i udobnim za sve oblike i veličine, prenoseći vibracije na oba partnera za poboljšane senzacije. Kontrola LELO aplikacijom omogućuje korisniku da jednostavno, bez prekida i na intuitivan način koristi TORTM 3 za iskustvo bez premca.

TORTM 3 ukratko:

  • 8 MOĆNIH POSTAVAKA ZA UŽITAK: TORTM 3 nudi osam različitih uzoraka vibracija, koji variraju u intenzitetu od prigušenog do snažnog, zadovoljavajućeg pulsa.

  • LELO APLIKACIJA: uređaj se može povezati putem Bluetootha čime nudi jedinstvenu prilagodbu iskustva i veću kontrolu nad vašim uređajem. Povežite i upravljajte svojim njime putem Bluetootha za intenzivnije senzacije.

  • IZUZETNO MEKANI SILIKON: Ultra glatki vrhunski silikon koji je mekan na dodir, omogućuje duboko ispunjavanje i higijenski užitak.

  • BOJE: Ljubičasta, crna i plava.

MPC: 159 $/ 159€

30.03.2023. 20:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh