« Život
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
WOW!

Zašto je super biti u braku

Brak ima velik broj prednosti u odnosu na vezu koja nije toliko čvrsta na koje se prilično često zaboravlja

Brak je sjajna stvar iz više razloga
Brak je sjajna stvar iz više razloga (FreeDigitalPhotos)
Više o

brak

,

veze

,

partneri

,

prednosti

Brak ima puno više dobrih nego loših strana, a ako ste trenutno ljuti na partnera/icu i ne vidite ih, evo nekoliko razloga koji će vam vratiti vjeru u brak.

Za početak, stalno možete biti svoji. Nema više prenemaganja po spojevima, izmišljanja tople vode - ako vam se hoda gol po kući, hodajte, ako želite zvati dragu svakih pet minuta, zovite. Sve može, jer se poznajete i ne čudite se zbog navika onog drugog. 

>> 7 sastojaka za sretan brak >>

Puno je lakše biti bolestan kad ste u braku, jer će vam voljena osoba kuhati juhice, donositi čajeve i aspirine i, uz to, baš vas briga kako izgledate.

>> Dugi brak je dobar za žensko zdravlje >>

Kad je brak dobar, uvijek imate partnera s kojim ćete zajedno donositi odluke i dijeliti odgovornost, možete uvijek dobiti savjet i riječi utjehe. To je neprocjenjivo. Jednako tako, dijelite i obaveze, pa još više uživate kad ih se oboje riješite i možete se posvetiti jedno drugom.

>> Seks je jedina tajna dugog i uspješnog braka >>

Veselit će vas i tradicije koje sami stvarate, samo vaše, male i zabavne, a ono što je u cijeloj priči također izuzetno važno - uvijek imate partnera za seks koji dobro poznaje vaše želje.

23.08.2014. 21:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh