Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2014. 21:25:00
WOW!

Zašto je super biti u braku

Brak ima velik broj prednosti u odnosu na vezu koja nije toliko čvrsta na koje se prilično često zaboravlja

Brak je sjajna stvar iz više razloga
Brak je sjajna stvar iz više razloga (FreeDigitalPhotos)

Brak ima puno više dobrih nego loših strana, a ako ste trenutno ljuti na partnera/icu i ne vidite ih, evo nekoliko razloga koji će vam vratiti vjeru u brak.

Za početak, stalno možete biti svoji. Nema više prenemaganja po spojevima, izmišljanja tople vode - ako vam se hoda gol po kući, hodajte, ako želite zvati dragu svakih pet minuta, zovite. Sve može, jer se poznajete i ne čudite se zbog navika onog drugog. 

>> 7 sastojaka za sretan brak >>

Puno je lakše biti bolestan kad ste u braku, jer će vam voljena osoba kuhati juhice, donositi čajeve i aspirine i, uz to, baš vas briga kako izgledate.

>> Dugi brak je dobar za žensko zdravlje >>

Kad je brak dobar, uvijek imate partnera s kojim ćete zajedno donositi odluke i dijeliti odgovornost, možete uvijek dobiti savjet i riječi utjehe. To je neprocjenjivo. Jednako tako, dijelite i obaveze, pa još više uživate kad ih se oboje riješite i možete se posvetiti jedno drugom.

>> Seks je jedina tajna dugog i uspješnog braka >>

Veselit će vas i tradicije koje sami stvarate, samo vaše, male i zabavne, a ono što je u cijeloj priči također izuzetno važno - uvijek imate partnera za seks koji dobro poznaje vaše želje.

23.08.2014. 21:25:00
http://metro-portal.hr/zasto-je-super-biti-u-braku/86893/