« Seks
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
HE HE

Seks je jedina tajna dugog i uspješnog braka

Ako biste stvarno željeli ispuniti bračne zavjete i biti zauvijek zajedno, osnovna pretpostavka je vrlo jednostavna - seksajte se puno i često

Seks, seks i seks su važni za dobar brak
Seks, seks i seks su važni za dobar brak (Arhiva)
Više o

brak

,

seks

,

dobar brak

Formula sretnog braka zapravo i nije tako komplicirana, tvrde istraživači sa Sveučilišta Chicago koji su do svoje teorije došli nakon opsežnog istraživanja na 732 para u dobi od 57 do 98 godina. Ukratko, ako želite dug, skladan i uspješan brak - seksjte se.

Bračni parovi koji su redovito prakticirali seks u istraživanju su u svim kategorijama pokazali da su sretniji od onih koji su se seksali sporadično.

Uz to, redovit seks je očuvao i zdravlje ispitanika, pa su se tako oni koji se nisu redovito seksali tužili na probleme s krvnim tlakom, što je bio slučaj kod tek manjeg broja parova koji su se redovito zabavljali pod plahtama. Potonji su veselo tvrdili i kako je njihov brak seksi. 

Bez obzira na sve moguće probleme sa zdravljem koje donosi poznija dob, znanstvenici preporučuju da svakako potražite pomoć kako biste mogli redovito voditi ljubav, jer bračna sreća uvelike ovisi o sreći u krevetu.

03.03.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh