« Seks
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
COOL

Zašto je seks u pedesetima jednostavno sjajan

Bez obzira na priče o pedesetima koje su nove tridesete, što baš i nije moguće, seks u tim godinama je odličan

Kako su pedesete postale IN
Kako su pedesete postale IN (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

tridesete

,

pedesete

Sve duži životni vijek i mogućnost dobrog zdravlja, ako pazite na sebe od mladih dana, počeli su utjecati na kvalitetu života nakon pedesete godine u svakom smislu, naravno i u seksualnom. 

Kad se pogledaju istraživanja, ispada da je seks u pedesetima nešto što biste trebali jedva dočekati, pa da krenemo s pozitivnim stvarima. U tim se godinama već jako dobro poznajete, znate sve što možete i želite, tako da ste zapravo puni samopouzdanja. Stoga, načini i osobe s kojima se upuštate u seks pomno su odabrani. 

Parovi koji su dugo u braku obično u tim godinama ostanu sami, jer se djeca odsele, pa im na taj način otvaraju nove mogućnosti obogaćivanja seksualnog života spontanošću, na što su čekali desetljećima.

Brige oko moguće trudnoće i sliični problemi u tim godinama definitivno nestaju, što daje dodatnu slobodu, a nema ni pritiska na izvedbu u fizičkom dijelu, jer su oba partnera svjesna nekih ograničenja koje su godine donijele.

Neke žene lakše doživljavaju orgazam nakon pedesete jer su do tada već naučile sve poze koje im najviše odgovaraju, a i mogu odabrati partnera koji će to znalački iskoristiti. Uz to, sve se zna, granice su postavljene i žene opuštenije pristupaju seksu, što značajno povećava mogućnost orgazma..

Stoga, ako vam se približava okruglih pola stoljeća, ne očajavajte, u krevetu će sve biti sjajno.

 

09.10.2013. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh