« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EHH ...

Zašto dobre žene imaju loše muškarce?

Vječno pitanje "pa kako je ona završila s njim" nema jednostavan odgovor, jer ipak se radi o razmišljanjima koja nisu racionalna

Kako vam se OVO dogodilo? Nije tako teško ...
Kako vam se OVO dogodilo? Nije tako teško ... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

loši muškarci

,

dobre žene

Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica završila s tipom kojeg vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ga utopili u maloj čaši vode, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primjerice, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravoga zapravo nikad neće naći mnoge žene natjera na spuštanje kriterija i žmirenje u dvojbenim situacijama, a sve kako ne bi izgubili muškarca za kojeg misle da bi mogao biti dobar.

>> Savršen muškarac ne postoji >>

Neke žene nikad nisu ozbiljno razmišljale o tome kakav im muškarac zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu pronaći nekoga tko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni napraviti i napravite sliku muškarca koji će zadovoljiti vaše potrebe.

>>Otkriveno kako izgleda savršen muškarac >>

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u vjeri da će ga tijekom vremena promijeniti. Vjerujte, nećete ...

31.10.2014. 21:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh