Metro-portal.hr

objavljeno 31.10.2014. 21:05:00
EHH ...

Zašto dobre žene imaju loše muškarce?

Vječno pitanje "pa kako je ona završila s njim" nema jednostavan odgovor, jer ipak se radi o razmišljanjima koja nisu racionalna

Kako vam se OVO dogodilo? Nije tako teško ...
Kako vam se OVO dogodilo? Nije tako teško ... (Arhiva)

Ako se uporno pitate kako je vaša dobra prijateljica završila s tipom kojeg vi ne biste ni štapom dirali, a najradije bi ga utopili u maloj čaši vode, znajte da odgovor nije jednostavan i da se takva situacija vrlo lako može dogoditi i vama.

Primjerice, stav da više nema dobrih slobodnih muškaraca i da pravoga zapravo nikad neće naći mnoge žene natjera na spuštanje kriterija i žmirenje u dvojbenim situacijama, a sve kako ne bi izgubili muškarca za kojeg misle da bi mogao biti dobar.

>> Savršen muškarac ne postoji >>

Neke žene nikad nisu ozbiljno razmišljale o tome kakav im muškarac zapravo treba, tako da ni uz najbolju volju ne mogu pronaći nekoga tko će im odgovarati. Stoga, najozbiljnije razmislite o tome koje ste eventualne kompromise spremni napraviti i napravite sliku muškarca koji će zadovoljiti vaše potrebe.

>>Otkriveno kako izgleda savršen muškarac >>

Naravno, ima i onih naivnih duša koje u svakom pronalaze nešto dobro, pa će sve loše strane partnera zanemariti u vjeri da će ga tijekom vremena promijeniti. Vjerujte, nećete ...

31.10.2014. 21:05:00
http://metro-portal.hr/zasto-dobre-zene-imaju-lose-muskarce/83770/