« Žene
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Muškarci uglavnom lažu na prvom spoju

Muškarci inače ne lažu puno više od žena, pokazala su brojna istraživanja, no na prvom spoju kao da neki vrag uđe u njih i uljepšava sliku o njima

Veći dio onoga što čujete obično je - laž
Veći dio onoga što čujete obično je - laž (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

muškarci

,

laganje

,

spoj

,

muške laži

Prvi spoj dovoljno je traumatičan za obje strane da ga ne treba pogoršavati lažima, no muškarci si, izgleda, tu jednostavno ne mogu pomoći. 

Naime, prva ideja muškarca na prvom spoju je da impresionira potencijalnu partnericu, pa u nedostatku argumenata posežu za "uljepšavanjem istine" ili, jednostavno, lažima. Vjerovali ili ne, to radi 70 posto muškaraca, pokazalo je nedavno istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

>> Što muškarci lažu ženama >>

Najčešće se laže o istim stvarima - poslu i važnosti njegove pozicije, primanjima, bivšim ljubavima, a ima i onih koji će lagati o djeci.

Uz to, česta tema muških laži su i njihovi hobiji (koje najčešće nemaju), a mnogi će pokušati umanjiti svoje strasti prema sportu, navijanju i omiljenim klubovima, kako bi ispali uljuđeniji.

>> Najčešće muške laži i što one zapravo znače >>

Najgore dolazi na kraju - trećina je lagala o svom ljubavnom statusu (nisu baš bili potpuno slobodni), a jedan posto više se bacilo na zavođenje dok ih je kod kuće čekala djevojka ili supruga.

Stoga, na prvom spoju te podatke uzimajte s rezervom, što drugo reći ...

30.10.2014. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh