« Život
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
FORA :)

Zašto bi se trebali maskirati i ludovati?

Ako se barem malo posvetite tome, u kući ćete pronaći razne dijelove odjeće i stvari koje vam više ne trebaju i napravit ćete sami originalnu masku

Zašto ne bi bili netko drugi na jedan dan?
Zašto ne bi bili netko drugi na jedan dan? (Arhiva)
Više o

fašnik

,

maske

,

maskiranje

Maskiranje je, mirno možemo reći, ljudska potreba od pradavnih vremena, a u doba fašnika sve je dovedeno do pravog ludila - pa evo tri razloga zašto bi se svi trebali maskirati i ludovati:

Kreativnost - najjednostavije je otići u trgovinu i kupiti neku masku, više ili manje kompliciranu ili skupu. No, ako se barem malo posvetite tome, u kući ćete pronaći razne dijelove odjeće i stvari koje vam više ne trebaju i napravit ćete sami originalnu masku.

Novi identitet - barem na kratko, dan dva ili tri, postat ćete netko drugi, dat ćete sebi priliku da se odmorite sami od sebe i radite ono što vam je kod nekog drugog zabavno ili vas fascinira.

Zabava - ne možete poreći da vam je ponekad velika želja derati se i plesati po cesti, no u ostale dijelove godine ljudi oko vas pomislit će da ste ludi. E, za vrijeme fašnika ne samo da neće, nego će se i oni tako ponašati - sjajno, nije li?

Stoga, napravite masku i ludujte za Fašnik, tome i služi!

26.02.2017. 17:14:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh