Metro-portal.hr

objavljeno 26.02.2017. 17:14:00
FORA :)

Zašto bi se trebali maskirati i ludovati?

Ako se barem malo posvetite tome, u kući ćete pronaći razne dijelove odjeće i stvari koje vam više ne trebaju i napravit ćete sami originalnu masku

Zašto ne bi bili netko drugi na jedan dan?
Zašto ne bi bili netko drugi na jedan dan? (Arhiva)

Maskiranje je, mirno možemo reći, ljudska potreba od pradavnih vremena, a u doba fašnika sve je dovedeno do pravog ludila - pa evo tri razloga zašto bi se svi trebali maskirati i ludovati:

Kreativnost - najjednostavije je otići u trgovinu i kupiti neku masku, više ili manje kompliciranu ili skupu. No, ako se barem malo posvetite tome, u kući ćete pronaći razne dijelove odjeće i stvari koje vam više ne trebaju i napravit ćete sami originalnu masku.

Novi identitet - barem na kratko, dan dva ili tri, postat ćete netko drugi, dat ćete sebi priliku da se odmorite sami od sebe i radite ono što vam je kod nekog drugog zabavno ili vas fascinira.

Zabava - ne možete poreći da vam je ponekad velika želja derati se i plesati po cesti, no u ostale dijelove godine ljudi oko vas pomislit će da ste ludi. E, za vrijeme fašnika ne samo da neće, nego će se i oni tako ponašati - sjajno, nije li?

Stoga, napravite masku i ludujte za Fašnik, tome i služi!

26.02.2017. 17:14:00
http://metro-portal.hr/zasto-bi-se-trebali-maskirati-i-ludovati/103363/