« Fun
objavljeno prije 13 godina
WOW

Zanimljivi seks rekordi iz životinjskog svijeta

Najduži životinjski penis kreće se oko tri metra i 50 cm, a najduži seks traje 22 sata i 57 minuta

Životinje
Životinje (Facebook)
Više o

seks

,

životinje

,

rekordi

,

seks rekordi

,

životinjski seks

Životinje u seksu nimalo ne zaostaju za ljudima, dapače, možemo slobodno reći da su naprednije od nas. Ovo su neki od zanimljivijih rekorda iz svijeta životinjskog seksa:

Najduži penis
Plavi kit s tri metra i 50 centimetra ima uvjerljivo najduži ponos na svijetu. Spomenuti svakako treba i debljinu penisa - promjer se kreće oko 30 centimetra. Ženke u skladu s time imaju gotovo tri metra duboku vaginu.

Od životinja koje žive na kopnu, najduži penis ima afrički slon (metar osamdeset). Ako pak penis stavimo u odnos s tjelesnom veličinom, najobdarenija je Pollicipes pollicipes (patka školjka, na slici ispod) koja se ne miče s mjesta pa treba i dugačko spolovilo (u ovom slučaju pet puta veće od tijela).

Najveći testisi
Testisi plavog kita nisu toliko veliki u usporedbi s njegovom ukupnom masom pa u ovoj kategoriji pobjeđuje roselova popadavka. Velika je između 20 i 28 milimetra, pri čemu testisi čine čak 14% tjelesne mase. Na drugom mjestu se nalazi voćna mušica (11%).

Najduži seks
Dvije zmije čegrtuše promatrane su kako se seksaju nevjerojatnih 22 sata i 57 minuta bez prestanka.

Najčešći seks
Mali egipatski gerbil ženku može zadovoljiti 100 puta u sat vremena. Isti prosjek ima i morski slon koji pak u istom razdoblju može zavesti i 50 različitih ženki.

Najčudniji par
I u životinjskom svijetu postoje parovi koji to ne bi smjeli biti. Zabilježen je seksualni čin između kobile i jelena, a zajednički potomak više je sličio jelenu. Do nedopuštenog spoja došlo je jer je skupina konja travu pasla uz šumu punu jelena.

Najduža trudnoća
Planinski daždevnjak (salamander) koji živi na visini iznad 1400 metara mlade sa sobom nosi gotovo tri godine. Trudnoća kod slonova pak traje do dvije godine.

22.06.2011. 18:40:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    nikola
    11.03.2014. 14:49
    Ja sam se sa LAROM jebao23 sata i 47 minuta.Bilo je jako super.
  2. avatar
    peder
    11.03.2014. 15:00
    Tko je od ovo dvoje na slici peder.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh