« Život
objavljeno prije 10 godina
ZABAVNO

Zanimacije u britanskim krevetima

Studije ovakvog tipa uvijek su zabavne, pa saznajte što se sve u deset godina dogodi u krevetu prosječnog Britanca i usporedite sa svojim krevetom

Svašta doživi prosječan britanski krevet u deset godina
Svašta doživi prosječan britanski krevet u deset godina (Arhiva)
Više o

krevet

,

spavaća soba

,

događanja

,

igre u krevetu

Zabavna istraživanja koja otkrivaju životne navike uvijek su dobra tema, a najnovije je provela britanska tvrtka koja proizvodi krevete kako bi saznala za što se zapravo ti komadi namještaja najviše koriste. 

Zamislite prosječan krevet u spavaćoj sobi tijekom deset godina, koliko mu je prosječni rok trajanja. Tamo se dogodi 480 seksualnih odnosa, ali i 720 svađa, potroši se gotovo 39 sati na telefoniranje, a vlasnici u njemu provedu dvije godine i osam mjeseci.

Kako su društvene mreže i internet postali neodvojivi dijelovi svakodnevnog života, evo i podataka: prosječno 70 dana se provede surfajući po Facebooku i Twitteru, a pošalje se prosječno 3.650 tvitova i 4.160 e-mailova. Uz sve to, stigne se napisati i poslati 14.600 SMS poruka.

Prosječno se 48 sati gleda televizija, pojede 120 doručaka i pročita 240 knjiga, a stigne se izmijeniti i 4.160 poljubaca. 

Što se tiče gore navedenih svađa, one su najčešće vezane upravo za stvari koje se rade u krevetu a nemaju veze sa seksom  - upaljen televizor, hladne noge, povlačenje prekrivača na svoju stranu i hrkanje.

Kako li je u vašem krevetu?

11.11.2012. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh