« Seks
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
PRIPAZITE

Zamke u seksu koje trebate izbjeći

Uz standardne prijateljske stvari, ovi parovi dijele i krevet. No oprez - prijateljski seks nosi mnoge zamke

Prijateljski seks? Greška!
Prijateljski seks? Greška! (Arhiva)
Više o

seks

,

prijateljski seks

Seks nosi i neke zamke koje nemaju veze sa spolnim bolestima ili neželjenom trudnoćom, recimo, spadate li vi u onaj veliki broj ljudi koji su u dobi do 35 godina imali onog posebnog prijatelja s povlasticama?

Prijatelji koji osim prijateljstva dijele i seksualnu komponentu sve su češći. Upuštate li se u takvu vezu, evo stvari koje o tome trebate znati!

"Negdje sam čuo da što se seksa tiče ženama treba razlog - a muškarcima treba prilika", kazao je Ivan Modrušan, psiholog.

Možda će takva veza biti dublja - ali ispitivanja pokazuju nikako i dulja. Naime, preko 60 posto takvih odnosa raspadne se u prvih 6 mjeseci, a tek 30 posto potraje do godinu dana! 

Upravo oko 20 posto ispitanika tvrdi kako su u  odnos s povlasticama ušli upravo tako - opa, dogodilo se. Događa se podjednako i muškarcima i ženama, s time da se 50 posto njih nakon dva mjeseca u takvoj vezi ne osjeća dobro - a to su češće muškarci nego li nježnije polovice!

Ako je suditi prema istraživanju udruge One Plus - njezine prijateljice, kao niti većina prijatelja s beneficijama - neće završiti u sretnoj vezi! Svaka peta takva veza postupno prelazi u pravu vezu - no one rijetko uspijevaju!

Zato pazite s kime liježete - najbolji prijatelj ili poznanik - ponekad je doista najbolji samo u toj ulozi! Postoci kažu da je za seks stvoren ipak netko drugi - a ne osoba koju nazivate prijateljem! 

28.06.2016. 22:34:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh