« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HE HE

5 karakteristika pravog pastuha

Kad bi muškarci znali što ženama znači kad je netko dobar u krevetu, bili bi puno sretniji - pa smo vam odlučili otkriti tajne ...

Karakteristike pravog pastuha
Karakteristike pravog pastuha (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

dobar u seksu

Dobar je u krevetu ... što to zapravo znači? Većina muškaraca dala bi neki dio tijela da može znati što se odvija u ženskim glavama i kako procjenjuju kvalitetu izvedbe pod plahtama. 

Stalna frustracija muškaraca ženskim načinom razmišljanja sada više nije potrebna - tajne su otkrivene u rezultatima ankete koja je imala za cilj ispitati ženske preferencije u krevetu.

Tako je na prvom mjestu završila - kreativnost. Ukratko, seks bilo kada i bilo gdje, na bilo koji način, glavno da je seks. Vjerovali ili ne, to se ženama jako sviđa.

Pustolovnost je također tražena osobina, jer ako stalno ponavljate iste fore koje pale, ubrzo će dosaditi - možda vama ne, ali njoj sigurno da.

Razgovori o seksu vode se i za doručkom, ručkom ili večerom, kad šetate parkom ili se vozite na roditeljski sastanak, a ne samo u krevetu, tako da oni koji to rade imaju veliki plus kod svoje drage.

Inicijativa i vođenje u krevetu nisu ništa manje atraktivni, jer veliki broj žena voli lagano potčinjenu ulogu, a za kraj tu je snalaženje u svakoj situaciji - čak i kad isprobavate nove stvari, vi ste samopouzdani i nemate straha.

Eto, dečki, sad znate sve ...

25.06.2016. 22:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh