« Žene
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
EHH ...

Zaljubljenost - pet znakova da to zapravo niste

Zaljubljenost je divan osjećaj koji nas prožima doslovno od glave do pete

Jeste li stvarno zaljubljeni
Jeste li stvarno zaljubljeni (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

,

zaluđenost

Znakovi zaljubljenosti svima su, barem tako mislimo, jasni i prepoznatljivi, no jeste li sigurni da se ne radi o - zaluđenosti?

Kratka i strastvena veza koja se brzo ugasila i nakon nje nije ostalo zapravo ništa čega bi se trebali kasnije sjetiti s veseljem upravo je pravi znak da zaljubljenosti u toj priči nikad nije bilo.

Kako nakon takvih veza obično ostaje gorak okus u ustima, donosimo vam pet znakova koji će vam jasno poručiti da zaljubljenosti nema, već sve odrađuju pomahnitali hormoni ...

Izgled ispred osobnosti - jednostavno rečeno, ako osjetite da se sve svodi na vanjsku ljepotu, odmah možete posumnjati da zaljubljenosti nema, jer je tada sve prekrasno - pa čak i mane.

Nema intimnosti - oni prekrasni trenuci kad vam je dovoljno biti u zagrljaju drage osobe i gledati omiljenu seriju ili film, razgovarati nakon seksa o glupostima i zanimljivostima, pojesti zajedno doručak ... svega toga nema? Nema ni zaljubljenosti.

Prijateljstvo se ne gradi - komunicirate o površnim stvarima i jedva čekate da završite u krevetu, a pritom ne upoznajete partnera i njegove sklonosti (osim onih u krevetu) znači da veza budućnosti jednostavno nema

Seks je glavna stvar - ako se baš sve vrti oko seksa i svaki put kad se vidite jednostavno mora doći do njega, preciznije, on je postao svha sastanaka, i opet tu od zaljubljenosti nema niti traga

Strast bez stabilnosti - strast je važna komponenta svake veze, no ako nema stabilnosti koju donose međusobno poštovanje i otvorena komunikacija, ostala je i opet samo zaluđenost.

06.07.2016. 21:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh