« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
HE HE

Zašto ON još nije uletio?

Gledate ga ispod oka već mjesecima, a u zadnje vrijeme ravno u oči u bilo kojoj situaciji, dajući mu do znanja da ste spremni na kontakt ... a on ništa?!

Vi pokušavate, a on ništa?
Vi pokušavate, a on ništa? (Shutterstock)
Više o

zavođenje muškaraca

,

zavođenje

Zavođenje muškaraca nije baš tako jednostavno kako neke žene misle. Vjerojatno se većini žena barem jedno dogodilo da pokušava suptilno dati do znanja muškarcu da joj se sviđa, no on jednostavno ne trza ...

Zašto? Recimo ...

Boji se - da, ima i toga, vjerovali ili ne. Ipak ima muškaraca koji se boje snažnih i otvorenih žena, zato što sami nisu ni blizu toliko samopouzdani.

Ne zna sviđa li vam se - osim ako mu to sami ne kažete ravno u facu, velika je šansa da nije shvatio niti jedan od vaših signala, pa zato čeka, i čeka, i čeka ...

Sviđate se njegovom frendu - iako neke muškarce to neće zaustaviti, ima i onih koji će stvarno biti uviđavni i prvo pustiti prijatelja da pokuša nešto s vama prije nego što dođe red na njega.

Šaljete miješane signale - muškarci ionako imaju problema.sa shvaćanjem ženskog ponašanja, a kad ga promijenite, to će ga potpuno zbuniti i onda nemate šanse. Stoga, izravno i u glavu je recept za uspjeh.

Želi biti samo prijatelj - zvuči možda potpuno sumanuto, no i to je moguće ...naročito ako sam naginje istom spolu kao i vi, ali jako pazi da se to ne primjeti.

 

 

07.07.2016. 21:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh