« Život
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
ZNATE LI?

Zaljubljenost nestaje, ali kada?

Trajanje veze je podatak koji bi svaka osoba željela znati na samom početku, no kako smo tada zaljubljeni preko ušiju, vjerujemo da će trajati zauvijek... što nije istina

Zaljubljenost ima rok trajanja...
Zaljubljenost ima rok trajanja... (Arhiva)
Više o

ljubav

,

zaljubljenost

,

trajanje veze

Zaljubljenost nije kao ljubav - ona dođe i prođe, iako nam se na početku veze čini kao da će trajati zauvijek. 

Zapravo, istinito bi bilo reći da je zaljubljenost proces u našem tijelu koji ima određen rok trajanja, bez obzira na to koliko mi mislili da traje nevjerojatno dugo, stoga, nije loše shvatiti kad je prošla. 

>> Zaljubljenost pomaže ublažavanju boli >>

Kako onda znamo da je zaljubljenost - prošla? Postoji nekoliko jasnih znakova, a prvi je promjene kroz koje prolazimo u životu. Završavamo fakultete, počinjemo raditi, mijenjamo posao, prijatelje, gradove, države ... Što je više takvih promjena u vezi, moramo promotriti kako one utječu na nju.

>> Što je ljubav, a što zaljubljenost >>

Na početku veze počinjemo definirati zajedničke ciljeve, no čim se oni počnu ponovno razdvajati na individualne, vrijeme je da razmotrite kamo zapravo ide vaša veza. 

>> Kakve probleme donosi zaljubljenost >>

Stoga, kažu stručnjaci, jedini način da ostarimo zajedno je da imamo nesuzdržanu i otvorenu komunikaciju. Čim ta komunikacija nestane ili postane neugodna, počinje zatvoreni krug sukoba u vezi koji neminovno vode prekidu - a to je i konačan znak da je zaljubljenost prošla.

22.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh