« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SHERATON

Zaklada "Vatreno srce" prikupila 2,68 milijuna kuna za djecu i sportaše

Na dražbi su ponuđena 22 dresa, a najvišu cijenu, 300.000 kuna, postigli su dresovi reprezentativaca Ognjena Vukojevića i Darija Srne

Slaven Bilić i Ivana Cetinski održali su konferenciju za novinare povodom dražbe koju je organizirala Zaklada
Slaven Bilić i Ivana Cetinski održali su konferenciju za novinare povodom dražbe koju je organizirala Zaklada (Davor Pongračić/CROPIX)
Više o

Slaven Bilić

,

ognjen vukojević

,

dražba

,

Darijo Srna

,

Tomislav Bralić i klapa Intrade

,

zatvaranje

Humanitarna zaklada hrvatskih nogometnih reprezentativaca "Vatreno srce" prikupila je na dražbi klupskih dresova hrvatskih reprezentativaca koji igraju u europskim klubovima 2,68 milijuna kuna.

Zaklada je danas najavila da će nakon ovog prvog projekta nastaviti s novim projektima.

Na sinoćnjoj dražbi u zagrebačkom hotelu "Sheratonu" osim igrača i članova stručnog stožera nazočili su brojni uzvanici iz svijeta politike, gospodarstva i športa i svi su, kako je istaknuto, zajedno pokazali veliko srce.

Na aukciji su ponuđena 22 dresa, a najvišu cijenu, 300.000 kuna, postigli su dresovi reprezentativaca Ognjena Vukojevića i Darija Srne. Dres Ognjena Vukojevića kupio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić, a dres Darija Srne kupio je NK Hajduk. Najveći dio prikupljena novca bit će dodijeljen onima koji su tražili pomoć, a u priopćenju je, uz ostalo, istaknuto da će dijelom biti dostatan i za buduće molbe i zahtjeve.

Na internet stranici zaklade "Vatreno srce", koju su osnovali izbornik i igrači hrvatske nogometne reprezentacije, 13. svibnja počela je humanitarna aukcija sportskih rekvizita, a kulminacija je bila na donatorskoj večeri u "Sheratonu". Zaklada "Vatreno srce" danas zahvaljuje svima koji su sudjelovali u toj dobrotvornoj akciji i donatorskoj večeri, a na kojoj su bili i visoki politički dužnosnici.

Inače, humanitarna zaklada hrvatskih nogometnih reprezentativaca "Vatreno srce" je, po osnutku, najavila da će objediniti brojne akcije u kakvima su igrači već sudjelovali, a prikupljena sredstva namijenit će se djeci kojoj je potrebna pomoć, bilo da je riječ o bolesnoj djeci ili onoj koja su talentirani sportaši, a treba im potpora. (hina/metro-portal)

25.05.2010. 22:06:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  TINA PETROVIĆ
  11.06.2012. 14:22
  PREDRAGI U KRISTU....OBRAČAM VAM SE SA VELIKIM POŠTOVANJEM I PONIZNOŠČU U VEZI ZAMOLBE VEZANO ZA DJEVOJČICU KOJA SE BORI SA BOLEŠČU KOJA JE IZLJEČIVA.DJEVOJČICA SE ZOVE IVANA MLINARIĆ IMA 14 GODINA I ŽIVI U PAKRACU.ROĐENA JE BEZ LIVE PODLAKTICE.TOKOM NJENOG RAZVIJANJA DOŠLO JE DO VELIKE I TEŠKE DEFORMACIJE KRALJEŽNICE GDJE JE OPERACIJA BILA NEOPHODNA.U KBC DUBRAVA IVANA JE USPJEŠNO OPERIRANA ZAHVALJUJUČI DOKTORIMA IZ AMERIKE.MEĐUTIM RADI TEŠKE OPERACIJE IVANA JE ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA.POŠTO JE PROŠLO VEĆ ŠEST MJESECI KAKO JE OVA DJEVOJČICA TREBALA ZAPOČETI TERAPIJU RADI TOGA JE DOŠLO DO JOŠ VEČIH KOMPLIKACIJA PO NJENO ZDRAVLJE,DOŠLO JE DO ZAKRETANJA DESNE LOPATICE 40% UKOLIKO DOĐE DO ZAKRIVLJENJA LOPATICE OD 50% IVANA MORA OPET NA OPERACIJU,A POČELE SU JOJ SE OTVARATI RANICE PO LEĐIMA RADI PREVELIKOG LEŽANJA I SJEDENJA U INVALIDSKIM KOLICIMA.
  NJEZIN OPORAVAK I OZDRAVLJENJE I JEDINA NADA JE SPAS U TOPLICAMA ZA KOJE RODITELJI NISU U FINANCIJSKOJ MOGUČNOSTI PODNJETI TROŠKOVE LJEČENJA.IVANA IMA SEKU KOJA BOLUJE I LJEČI SE OD EPILEPSIJE ŠESTOG STUPNJA.

  15:47
  TO JE DIVNA I SKROMNA OBITELJ KOJOJ SAM BILA U POSJETI POGLEDALA PAPIRE I UPOZNALA SE SA CIJELOM SITUACIJOM.ČETVEROČLANA OBITELJ ŽIVI SA MJESEČNIM PRIMANJEM MANJIM OD DVIJE TISUČE KUNA.A JEDNA REHABILITACIJA U TRAJANJU OD 16 DANA IZNOSI ČETRI TISUČE KUNA.A ZA NJEN TRAJNI OPORAVAK POTREBNE SU BAR ČETRI REHABILITACIJE.TAKO SMO ODLUČILI OTVORITI GRUPU PODRŠKE ZA IVANU I UZ POMOĆ DOBRIH I PLEMENITIH LJUDI USPJELI SMO SAKUPITI NOVAC ZA JEDNU REHALIBITACIJU U TRAJANJU OD 16 DANA.USPJELI SMO SRUŠITI JEDAN ZID I POKUŠAVAMO DOĆI DO CILJA ALI SMO JOŠ JAKO DALEKO OD NJEGA.ZATO VAS OVIM PUTEM MOLIM DA NAM SE PRIKLJUČITE U AKCIJI FINANCIJSKIH SREDSTAVA ZA DONACIJU ZA IVANINU REHABILITACIJU.TAKO DA TA MALENA DJEVOJČICA IVANA MOŽE OPET PROHODATI....TRČATI....VOZITI BICIKLU....I SVE ŠTO NJENI VRŠNJACI MOGU,A NJOJ JE TO ZA SADA USKRAČENO.
  SVU POTREBNU DOKUMENTACIJU KOJU ŽELITE RADO ČEMO VAM DOSTAVITI.
  Moj kontakt:

  kreso@putevimilosti.com

  kreso.zarkovic1@os.t-com.hr

  Tel 091-563-6436

  http://www.facebook.com/groups/144562605673473/
  S poštovanjem

  Krešo Žarković iTina Petrović
  GRUPA PODRŠKE ZA IVANU MLINARIĆ ZA ŠTO BRŽE OZDRAVLJENJE
  OVA GRUPA JE OTVORENA PRVENSTVENO RADI PDRŠKE IVANI MLINARIĆ ZA ŠTO BRŽE OZDRAVLJENJE,RAZVESELJAVANJA,ZAJEDNIČKI MOLITVI I OPĆENITO DRUŽENJA SA DJEVOJČICOM KOJA SE BORI PROTIV SVOJE BOLESTI I DA VIDI ...
  Molimo vas da u okviru svojih mogućnosti pomognete financijski našoj Ivani, broj žiro računa je

  2340009-3210897629 STJEPAN MLINARIĆ-PAKRAC.
  HVALA VAM SVIMA........HVALA VAM IZ DUBINE SVOG SRCA I BOŽIJE LJUBAVI.
  POZOVITE SVOJE PRIJATELJE OTVORIMO MOLIM VAS SVOJA SRCA PRUŽIMO DJEVOJČICI PRILIKU DA PONOVO PROHODA I OLAKŠAMO JOJ BUDUĆNOST.
  GRUPA PODRŠKE ZA IVANU MLINARIĆ ZA ŠTO BRŽE OZDRAVLJENJE
  OVA GRUPA JE OTVORENA PRVENSTVENO RADI PDRŠKE IVANI MLINARIĆ ZA ŠTO BRŽE OZDRAVLJENJE,RAZVESELJAVANJA,ZAJEDNIČKI MOLITVI I OPĆENITO DRUŽENJA SA DJEVOJČICOM KOJA SE BORI PROTIV SVOJE BOLESTI I DA VIDI .......POŠTOVANI ZAGREBAČKA PIVOVARA MI JE REKLA DA VAM SE OBRATIM
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh