« Glazba
objavljeno prije 1 mjesec i 10 dana
KONCERTI

Zagušljivi dim i Tina Čatlaić u Močvari

Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik...

Zagušljivi dim
Zagušljivi dim (Marko Perkunić)
Više o

klub Močvara

,

Zagušljivi dim

,

Tina Čatlaić

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove slojeve za daljnji razvoj.

Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne.
Stoga, s velikim Vam zadovoljstvom predstavljamo Off Program u kojem donosimo nastup jedinstvenog muzičkog izričaja na ovim prostorima.

ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec)
Tročlani je bend iz Čakovca koji traži inspiraciju u svjetovima oko nas i u nama samima. Njihova je glazba mantrično muzičko putovanje s ciljem istraživanja čudesnog, sablasnog, nepoznatog i onog što nam se čini poznato. "Dim" u nazivu simbolizira promjenjivost i neuhvatljivost. Bend čine Martin Geček (gitara, klavijature), David Lesjak (bas, perkusije) i Nikola Švenda (bubnjevi, perkusije).

2020. godine izdali su album Plava Lily u kooperaciji s Tinom Čatlaić te nam premijerno otvaraju vrata svojih svjetova 16.9.2021. u Močvari s materijalima nadolazećeg novog albuma.

TINA ČATLAIĆ (Čakovec)
Fenomenalna lirička majstorica iz Čakovca unosi dodatni duh ove sonične mantre te invocira svjetove duboko zatomljene u nama. Pripremite se na nesvakidašnje iskustvo i posvjedočite kako zvuk, riječ i međusobno prelijevanje u onkraj podsvjesnog može slušatelja odvesti tamo gdje nije ni znao da može otići.

14.09.2021. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh