Metro-portal.hr

objavljeno 14.09.2021. 09:31:00
KONCERTI

Zagušljivi dim i Tina Čatlaić u Močvari

Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik...

Zagušljivi dim
Zagušljivi dim (Marko Perkunić)

Nakon uspješno preživljenog ovozemaljskog užasa ljudske gluposti, Off Program nastavlja sa svojom pričom kako bi novostvorene unutarnje konstrukcije dodatno ojačale i stvorile nove slojeve za daljnji razvoj.

Moćni Iblis ne želi ustuknuti ni pedalj, njegove oči fiksirane su na rub pustinje dok s vrha planine odjekuje njegov krik. On mora dalje. Mi mu se ne usuđujemo reći ne.
Stoga, s velikim Vam zadovoljstvom predstavljamo Off Program u kojem donosimo nastup jedinstvenog muzičkog izričaja na ovim prostorima.

ZAGUŠLJIVI DIM (Čakovec)
Tročlani je bend iz Čakovca koji traži inspiraciju u svjetovima oko nas i u nama samima. Njihova je glazba mantrično muzičko putovanje s ciljem istraživanja čudesnog, sablasnog, nepoznatog i onog što nam se čini poznato. "Dim" u nazivu simbolizira promjenjivost i neuhvatljivost. Bend čine Martin Geček (gitara, klavijature), David Lesjak (bas, perkusije) i Nikola Švenda (bubnjevi, perkusije).

2020. godine izdali su album Plava Lily u kooperaciji s Tinom Čatlaić te nam premijerno otvaraju vrata svojih svjetova 16.9.2021. u Močvari s materijalima nadolazećeg novog albuma.

TINA ČATLAIĆ (Čakovec)
Fenomenalna lirička majstorica iz Čakovca unosi dodatni duh ove sonične mantre te invocira svjetove duboko zatomljene u nama. Pripremite se na nesvakidašnje iskustvo i posvjedočite kako zvuk, riječ i međusobno prelijevanje u onkraj podsvjesnog može slušatelja odvesti tamo gdje nije ni znao da može otići.

14.09.2021. 09:31:00
http://metro-portal.hr/zagusljivi-dim-itina-catlaic-u-mocvari/134124/