« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
ZFD19

Zagreb Fashion Destination 8. i 9. travnja

Nakon i više nego uspješnog prošlogodišnjeg, ove godine dolazi u još većem stilu i donosi toliko željno iščekivano osvježenje

ZFD19 - zanimljiva modna priča
ZFD19 - zanimljiva modna priča (ZFD)
Više o

moda

,

Zagreb Fashion Destination

,

ZFD19

8. i 9. travnja 2019., datumi su koje svakako treba zabilježiti. Svi zaljubljenici u modu i ove će godine uživati u zagrebačkom spektaklu pod već poznatim nazivom, Zagreb Fashion Destination ili skraćeno ZFD19.

Nakon i više nego uspješnog prošlogodišnjeg, ove godine dolazi u još većem stilu i donosi toliko željno iščekivano osvježenje. Zanimljiva modna priča u trajanju od dva dana predstavit će brojne dizajnere i njihova djela koja su, definitivno vrijedna pažnje.

Ono što ovaj projekt nudi je inspiracija i mjesto je susreta mladih i već afirmiranih kreatora, koji na ovoj modnoj i medijskoj platformi prikazuju ono najbolje od sebe, svoj trud, kreativnost, inovacije te koji na svojevrstan način kreiraju trendove i u svima nama stvaraju osjećaj i predmet žudnje prema viđenom.

Tvornica kulture Zagreb, mjesto je gdje će se i ove godine održati ova moda manifestacija, pod budnim okom osnivača i producenta Tončija Šundova koji Zagreb smatra središtem, koje prije svega, živi za modu.

Fenomenalna i kreativna kampanja, za čije fotografije je zaslužna Jelena Balić, savršeno prikazuju viziju, modnu ideju i snažnu kreativnu energiju kojom zrači cijela priča oko Zagreb Fashion Destinationa.

Postoji li ljepši način na koji započeti proljeće ako ne kroz događaj poput ovog, koji će, ne sumnjamo, pokupiti ovacije i uvesti nas u svoju pozitivno zaraznu priču, kojoj ćemo se veseliti iz sezone u sezonu.

12.03.2019. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh